Jack Jeanne Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 269 Kč
Cena bez DPH: 1 049 Kč
 
 
Kód produktu: 456863
AksysEN titulky

Jack Jeanne [NSW]

 

O hře

V japonské hře Jack Jeanne se Kisse chystá vzdát svého snu stát se hercem, když dostane příležitost zapsat se na prestižní školu All Boys Unveil Drama School, kterou vždy obdivovala a snila o ní. Je přijata se dvěma přísnými podmínkami: být vybrána jako vedoucí v závěrečném představení a skrývat svou identitu dívky!

Konkurence ve škole je tvrdá a rivalita skutečná! Podaří se Kise vytvořit silná pouta se svými čistě mužskými spolužáky a zároveň s nimi soutěžit? Bude obsazena do hlavní role v závěrečném představení na konci roku, a to vše při zachování svého tajemství?

Klíčové vlastnosti

  • Jedinečný příběh, který se mění při každém vašem rozhodnutí. Každá volba přináší nespočet možností. Jedinečné dobrodružství pokaždé, když hrajete.

  • Jak strávíte svůj čas, je jen na vás! Zúčastněte se různých tříd, abyste zvýšili své výkony v různých oblastech. Všechny tyto snahy se spojí při finálním představení!

  • Ukažte své výkonnostní schopnosti ve zpěvu a tanci – ve dvou samostatných rytmických hrách! Užijte si také speciální hudební videa a tanec 3D postav během rytmických her.

Trailer


Recenze na Jack Jeanne

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.