Interstellar Rift [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 441334
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Interstellar Rift [Steam] [PC digital]


Interstellar Rift je otevřený světový simulátor hvězdných lodí s důrazem na stavbu lodí a interakci pro více hráčů. Hráči mohou zkoumat a dobýt galaxii s vlastní na míru navrženou a zkonstruovanou hvězdnou lodí. Vesmír je obrovský, ale nebudete mu muset čelit sami, ostatní hráči se budou moci připojit k vaší posádce a pomáhat vám nebo si postavit vlastní soupeřskou flotilu a bojovat s vámi po celé galaxii.


Všestranný editor lodí
Připravte se na to, abyste si z těchto vlastních vesmírných lodí udělali svůj domov při objevování galaxie! Pomocí editoru lodí si navrhněte loď podle svých představ, od malých průzkumných plavidel až po velké nákladní lodě nebo dokonce obrovské bitevní lodě. Pomocí editoru sestavujete svoji loď palubu po palubě, uvnitř i venku. Pokud byste raději vyrazili okamžitě, vždy si můžete v dílně prohlédnout lodě, které vyrobili jiní hráči, nebo můžete nahrát své vlastní plány.


Boj proti PVP a PVE
Galaxie může být nebezpečným místem, i když hrajete sólo. Podivné trhliny se otevřely a rozpoutaly nepřátelskou rasu mimozemských tvorů zvaných Skrill. Pokud to nezaškrtnete, převezmou solární systémy a způsobí zkázu vašeho podnikání. Můžete s nimi bojovat sami, nebo si zavolat na pomoc své přátele a obsadit loď společně. Ale ne všichni piloti budou bojovat za dobrou věc, piráti a nepřátelské flotily mohou kdykoli přijít po vás a váš náklad. Bojujte s nimi loď proti lodi, nebo si proražte cestu na palubu jejich plavidel a přiveďte boj k nim v přestřelkách na blízko.


Obchodovanie a ťažba
Ekonomika Interstellar Rift běží na zdrojích, které lze shromáždit v galaxii. Obrovské pásy asteroidů obíhají planety a sluneční soustavy, plné vzácných rud a minerálů. Spusťte těžební zařízení nebo pošlete vlnu těžebních robotů, aby za vás udělali těžkou práci. Navštivte obchody LogiCorp a Galactic Trade nebo uskutečněte tvrdý obchod s uvízlými piloty, když jim dodáváte palivo. Automatizujte výrobní linky pomocí ACTR (automatizovaného přenosu nákladu) a vytvořte si svůj vlastní obchod, abyste mohli obchodovat s ostatními hráči nebo jakýmikoli obchodními drony, které mohou být v blízkosti.


Zkoumání obrovského vesmíru
Po výběru frakce, se kterou se spojíte, je galaxie otevřena k prozkoumání. Použijte generátory trhlin k otevření prostorových trhlin, které vás přenesou do nových systémů, přezkoumání systému vám pomůže zmapovat galaxii a určit polohu systémů pomocí speciálních zdrojů, které byste mohli potřebovat. Vybudujte nová obchodní místa pro společnosti a frakce, které chtějí rozšířit svůj vliv, a pomozte jim vytvořit bezpečné stanice a sektory. Vydejte se na mise pro U-nity nebo najděte výhodné nabídky ve více systémech, ze kterých můžete profitovat.


Vlastnosti:

  • Sestavte si svoji vlastní vesmírnou loď pomocí všestranného a výkonného editoru lodí.
  • Zapojte se do náročného boje s ostatními hráči proti nepřátelské mimozemské rase.
  • Obchodujte a těžte zdroje v různých solárních systémech.
  • Uzavírejte strategická spojenectví s různými frakcemi ve vesmíru.
  • Prozkoumejte a prožijte rozsáhlý, ale nebezpečný vesmír spolu se svou posádkou.

  • Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V.
  • Název vývojáře: Split Ploygon
  • Datum vydání: 24.09.2020
  • Pegi: 3
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 nebo vyšší
    Procesor: Intel Dual Core 2GHz
    Paměť: 4 GB
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 560 nebo vyšší
    Pevný disk: 10 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Interstellar Rift, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Split Polygon VOF 2015-2018 © All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Interstellar Rift [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.