Imperator: Rome (Premium Edition) PC DVD

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 413876
ParadoxEN dabing

Imperator: Rome (Premium Edition) [PC DVD]


Alexander. Hannibal. Caesar. Tito slavní muži a desítky jim podobných utvořili osud kontinentu. Mocní králové, chytří generálové a rádoby bohové zanechali svou stopu na starověkém Středomoří. Starověké národy zde hodnotily svou odvahu a sílu v nelítostném boji a jejich kulturní a politický odkaz je nyní nerozlučně spjat s tím, co chápeme pod pojmem západní civilizace. Ale nic nebylo zaručeno. Dokážete změnit běh dějin ve hře Imperator: Rome? Nyní obsahuje balíček s obsahem Punic Wars.


Imperator: Rome je nejnovější velkolepá strategie od Paradox Development Studio. Tato hra je zasazena do bouřlivých staletí od Alexandrových nástupnických říší na východě po založení římské říše. Můžete v ní přežít slasti a budování říše v klasické éře. Pečujte o své obyvatelstvo, dávejte pozor na zrádce a zachovejte si přízeň bohů.


Žijící svět plný postav s různými schopnostmi a vlastnostmi, které se postupem času mění. Povedou váš národ, budou vládnout vašim provinciím a velit vašim armádám a flotilám. Rovněž se představuje i nová, propracovanější grafika postav. Občané, svobodní muži, kmeny a otroci - každá skupina obyvatel má svou vlastní kulturu a náboženství. Ať už budou plnit vaši armádu, pokladnu či kolonie, dávejte pozor na jejich spokojenost – záleží na tom váš úspěch.


Imperátor: Rome (Premium Edition) obsahuje:

  • Hru Imperator: Rome
  • Bonusové tapety
  • Digitální artbook
  • DLC The Punic Wars
  • DLC Magna Graecia
  • DLC Epirus Kompletní digitální soundrack


Související produkty (1)


Recenze na Imperator: Rome (Premium Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.