Immortals: Fenyx Rising CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Immortals: Fenyx Rising CZ - PC CIABImmortals: Fenyx Rising CZ - PS4Immortals: Fenyx Rising CZ - PS5Immortals: Fenyx Rising CZ - NSW
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 411629
UbisoftCZ titulky
 
Chceš ušetřit 580 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 199 Kč

Immortals: Fenyx Rising CZ [XBOX ONE]


Osud světa je v ohrožení a vy jste pro řecké bohy jedinou nadějí na záchranu.


Hrajte v roli Fenyxe, okřídleného poloboha a vydejte se na cestu za záchranou řeckého božstva před temnou kletbou. Bojujte s mytologickými příšerami, zdokonalte své legendární božské síly a poražte Typhona, nejnebezpečnějšího titana v řecké mytologii v tomto epickém boji.


Immortals Fenyx Rising spojuje dynamické akce, epické souboje a příběh inspirovaný řeckou mytologií a přináší tak svěží a vtipné pojetí světa akčních adventur. Putujte svobodně po krásně stylizovaném světě a využívejte úchvatné dary od bohů, abyste porazili nebojácné mytické příšery. Zrádné zkoušky, heroické výkony a samotné podsvětí čekají na vaše hrdinství. Zažijte historický příběh, bohy, příšery a staňte se legendou, kterou jste předurčen se stát.


  • Využijte darované síly bohů: Od bohů z Olympu jste dostali několik darů - Daidalova křídla, Achillův meč, Odysseův luk a další, jakož i legendární sílu, která vám pomůže zvrátit směřování boje. Použijte všechny dary k poražení mýtických stvoření, řešení antických hlavolamů a objevujte otevřený svět.
  • Konfrontujte mýtické nepřátele: Poražte legendární příšery jako jsou například Kyklop, Medúza nebo Minotaurus a konfrontujte Achilla a další zkorumpované hrdiny. Vezměte je na rychlý vzdušný souboj a využijte proti nim darované síly a zbraně.
  • Objevujte kouzelný svět: Putujte, šplhejte či leťte skrze 7 unikátních regionů inspirovaných mytologií. Regiony jsou krásně vyrenderované a živé.
  • Zvládněte hrdinskou zkoušku: Využijte svůj důvtip a speciální schopnosti k vyřešení náročných hádanek nebo se zúčastněte strategického souboje proti bossům a zvyšte tak úroveň svých sil a zkušeností.
  • Vybudujte legendu: Přizpůsobte si vzhled své postavy a objevte nové brnění a výbavu inspirovanou řeckou mytologií. Sbírejte materiál a vytvořte z něj mocné předměty nebo vylepšete své vybavení a dosáhněte tak úspěchu na vaší osudové cestě.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingPL titulky

Recenze na Immortals: Fenyx Rising CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.