Ikai Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ikai - PS4Ikai - PS5
Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 444943
PMEN dabing

Ikai [NSW]

Ikai je psychologická hororová hra z pohledu první osoby čerpající inspiraci z japonského folklóru. Prožijte hrůzu rukou jejích definujících yokais a ponořte se do pověr minulosti poháněných jedinečným příběhem a zkoumáním.
Ikai ztělesňuje ducha klasického psychologického hororového žánru s bezbrannou hlavní postavou neschopnou útočit na špatné stvoření. Zkoumá však nový pocit hrůzy tím, že nutí hráče čelit hrozbám přímo, ani neutíká, ani neútočí. Každý mechanik hry má zvýšit tento příbuzný pocit bezmoci a vytvořit napjatou atmosféru. Pomalé, přesné a přirozené pohyby jako způsob interakce připomínají skutečný život, aby podpořily ponoření se do tajemného světa Ikai.

O hře

PŘÍBĚH
Pověsti se rozšířily i mezi ty nejskeptičtější vesničany a ustoupily strachu a hysterii. Tentokrát nejde jen o drby. Listy zabarvené krví naznačují, že špatná stvoření jsou stále blíže k lidem. Věří se, že v podsvětí se objevil nový démon. Jeho vůlí je přejít dveřmi do našeho světa, jakmile najde to, co hledá. Taková situace vyžaduje, aby kněz zamířil do vesnice a nechal svatyni pod kontrolou své neteře, kněžky. Strach davu se nedostal do svatyně daleko v horách, kde kněžka Naoko pracuje jako obvykle, příliš zaneprázdněná, aby se bála. Zametání a zametání, čas plyne, s knězem nebo bez něj. Aniž by připisovala velký význam tomuto druhu příběhů o démonech a duchy, které připisuje strašným dětem, Naoko opustí svatyni, aby se dostala k řece dříve, než se setmí. Zdá se, že dredy vesničanů se formují v pochmurném lese. Kráčí dál, stále napjatá, dokud se její pochybnosti nerozptýlí; ale ne její strach...
HRANÍ HRY
    • Strach: Zažijte hrůzu v první osobě z rukou japonských duchů, příšer a yokais.

    • Přezkoumání: Putujte kolem feudální šintoistické svatyně a prozkoumejte, abyste odhalili příběh hlavní postavy Naoko.

    • Kreslení: Soustřeďte se na kreslení ochranných pečetí na podivné zvuky a události, které se dějí kolem.

    • Hádanky: Otestujte svůj rozum proti několika hádankám, které se vás pokusí zastavit.

Trailer


Recenze na Ikai

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.