Hyrule Warriors (Definitive Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
 
Kód produktu: 380663
NintendoEN dabing

Hyrule Warriors (Definitive Edition) [NSW]


Největší bojovníci z Hyrule vyrážejí do boje ve hře Hyrule Warriors na Wii U! Zlikvidujte celé legie nepřátel jako Link, Impa a další postavy ze série The Legend of Zelda pomocí pohybů ve stylu Dynasty warriors . Na své cestě přes oblíbené lokality v Hyrule Vás čeká boj proti nejdivočejším nepřátelům v historii série The Legend of Zelda . Myslete takticky a splňte mise nejefektivnějším způsobem, jakým jen dokážete, abyste zachránili Hyrule!

Křehká rovnováha Triforce byla narušena a království Hyrule opět trhají na kusy temné síly, tentokrát v čele s temnou čarodějnicí Ciao. Jedině legendární hrdina Link dokáže čelit hordám nepřátel a najít princeznu Zelda.

Pokračujte v příběhu v režimu Legend a odemkněte si nové hratelné postavy s unikátními pohyby a typy zbraní. Sbírejte rupie a další užitečné předměty na vylepšení zbraní a tvorbu odznaků, které můžete použít k posílení schopností každého bojovníka. Potom předveďte plnou sílu Vašich útoků a s intenzivními komby poražte Bokoblinské hordy vlnu za vlnou. Tentokrát musíte své rukavice zašpinit, abyste dokázali zachránit Hyrule.

Postavte se armádám zcela sami v singleplayer režimu, nebo se spojte v boji bok po boku s kamarádem v kooperativních multiplayerových režimech. Opět si zahrajte už ujeté mise s některou z dostupných postav v režimu Free Mode a experimentujte s unikátními pohyby každé z postav, abyste našli svou oblíbenou. Můžete také prozkoumat mapy z původní hry The Legend of Zelda v unikátním režimu Adventure. Dokážete najít všechny skryté tajemství?


  • Hrajte za své oblíbené postavy jako je Link a poprvé v sérii i jako Impa, Zelda a další!
  • Spojte se s přítelem a bojujte proti zuřivým nepřátelům ze série The Legend of Zelda v kooperativním režimu ve dvojici.
  • Rozdrťte své soupeře s brutální efektivními útoky a intenzivními komby.
  • Myslete takticky a dokončete mise nejefektivnějším možným způsobem v nejslavnějších lokalitách v Hyrule.




  • Recenze na Hyrule Warriors (Definitive Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.