Huawei Watch 3 Pro Titan, silver

Cena s DPH
14 539 Kč
Cena bez DPH: 12 016 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 438759
Huawei

Huawei Watch 3 Pro Titan, silver [55026783]

Huawei Watch 3 mají velký a přehledný displej a pouzdro vyrobené z titanu. Kromě toho dostali zcela novou otočnou korunku, která umí snímat různé úrovně tlaku a díky haptické odezvě se tak velice snadno a pohodlně ovládají. Nechybí detekce pádu a SOS funkce. Velkou výhodou je, že se dají používat bez chytrého telefonu, díky eSIM. Zvládnou tedy nejen datové připojení (4G), ale také hlasové hovory.

Proč koupit Huawei Watch 3 Pro?

  • Vyzkoušej něco lepšího
    Ovládej HUAWEI WATCH 3 Series pomocí dotykového displeje, bočního tlačítka a plně otočné korunky. Otoč korunkou pro snadné procházení funkcemi na displeji a nastavení hlasitosti.
  • Ciferník, který si vždy chtěl
    Řada HUAWEI WATCH 3 má stylové předinstalované ciferníky včetně animovaných, které každý den opravdu oživí. V obchodě HUAWEI WATCH Face Store je k dispozici více než 1 000 návrhů. Samozřejmě si také můžeš vyrobit vlastní ciferníky. Bav se vytvářením vlastních animovaných ciferníků, kdy ve svém telefonu vytvoříš 5-10 sekundová videa a proměníš s nimi svůj ciferník v něco výjimečného.
  • Smart ovládání
    Aplikace jsou místem, kde se řada HUAWEI WATCH 3 opravdu předvede. Jsou uspořádány na jasném a snadno ovladatelném mřížkovém displeji a interakce s každou aplikací je naprosto přirozená a plynulá.
  • Život ve větším měřítku
    Řada HUAWEI WATCH 3 je vybavena architekturou duální čipové sady, která nejen zvyšuje výkon, ale také zajišťuje plynulý chod aplikací. V kombinaci se smart algoritmem úspory energie 3.0 získáš výdrž baterie, která podporuje nepřetržité monitorování zdraví a kondice po celé dny. S HUAWEI WATCH 3 Pro si můžeš užít 5-denní používání při standardním scénáři chytrého režimu3 a neuvěřitelné 21-denní používání v režimu ultra dlouhé výdrže baterie.
  • Žádné zbytečné zdržování
    Potřeba nabíjet zařízení celé hodiny není zrovna to co v dnešní době hledáme. Použij svůj HUAWEI telefon k reverznímu nabíjení řady HUAWEI WATCH 3 a rozlouč se se zdlouhavým nabíjením jednou provždy.
  • eSIM mobilní volání
    S využitím technologie eSIM funguje řada HUAWEI WATCH 3 jako nezávislá komunikační zařízení. Telefonujte, přehrávejte hudbu a stahujte aplikace bez připojení k telefonu.
  • Celia - tvoje nová pomocná ruka
    Všichni občas potřebujeme trochu pomoci - to je okamžik, kdy na scénu přichází Celia, osobní hlasový asistent HUAWEI. Nainstalovaná na samotnou řadu HUAWEI WATCH 3 ti Celia pomůže s telefonováním, ovládáním tvých zařízení a rychlým hledáním užitečných informací. Navíc můžeš pomocí funkce Voice Memo zaznamenávat důležité informace ze silnic.
  • Tvůj bezpečnostní plán
    Pokud smart hodinky řady HUAWEI WATCH 3 detekují pád, okamžitě se přepnou do nouzového režimu a upozorní tebou určený kontakt. Případně zmáčkni pětkrát otočnou korunku a okamžitě odešli hovor záchranné službě.
  • Celodenní monitoring SpO2
    Zjišťujte svou hladinu kyslíku v krvi (SpO2) pomocí TruSeen 4.5+, který využívá pokročilou světelnou technologii k přesné detekci molekul kyslíku v krvi, a to i za nízkých teplot či ve vyšších nadmořských výškách. I s nižší spotřebou energie TruSeen 4.5+ budeš moci sledovat hladinu kyslíku v krvi.
  • Zůstaň informován
    Přejetím prstem doprava na domovské obrazovce otevři HUAWEI Assistant a získej tak přístup k oznámením. Podívej se na své probíhající úkoly, včetně cvičení, volání, hudby, stopek atp. Nabízíme jednodušší způsob, jak žít chytřejší život.
  • Více než 100 cvičících režimů
    Objev více než 100 cvičebních režimů - 19 profesionálních režimů pro halové a venkovní sporty a 85 vlastních režimů s automatickou detekcí cvičení pro 6 nejběžnějších typů tréninku. Sleduj všechna svá zdravotní data podrobně zobrazená v aplikaci HUAWEI Zdraví ve svém telefonu a užij si vynikající sledování vnější trasy s multimódovým snímačem polohy GNSS.
  • Detektor teploty pokožky
    Používej senzor pro měření teploty na hodinkách HUAWEI WATCH 3 a okamžitě zjisti teplotu svého těla. Sleduj své zdraví a starej se o něj vždy tím nejlepším možným způsobem.
  • Poznej od srdce sám sebe
    Nově vylepšená technologie sledování srdečního tepu TruSeen 4.5+ od společnosti HUAWEI je vybavena LED diodou 6v1 a čtyřmi fotodiodami pro větší příjem světla. Krycí sklo snímače ze safírového skla umožňuje lepší pronikání světla, nižší výkon a pohodlnější nošení. Pokročilé algoritmy navíc poskytují přesnější sledování srdeční frekvence.
  • Zvuk pod kontrolou
    Ovládej přehrávání hudby v telefonu pomocí řady HUAWEI WATCH 3 a synchronizuj si seznamy skladeb v telefonu s reproduktory Huawei.
  • Jednoduchá volání s pomocí gest
    Díky několika jednoduchým gestům ruky budeš mít nad příchozími hovory pevnou kontrolu. Sevři pěst a uvolni ji, abys mohl přijmout hovor, nebo otoč zápěstí do strany, aby si hovor ztlumil.
  • Hraj si s aplikacemi
    Stáhni si aplikace přímo do HUAWEI WATCH 3 Pro prostřednictvím aplikace HUAWEI AppGallery, což je trh s vlastními aplikacemi HUAWEI. Najdi aplikace třetích stran pro hudbu, fitness, každodenní nástroje, cestování a spoustu dalších.
  • Dokonalá spoušť
    Bez fotek to není ono. Získej skvěle vypadající fotografie společně se všemi svými přáteli pomocí funkce Vzdálená spoušť. Ovládej fotoaparát svého telefonu a pomocí korunky přibližujte a oddalujte podle potřeby.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 1.43"
Rozlišení: 466 x 466px @ 326ppi
Technologie: AMOLED
Ochrana: safírové sklo
Tělo
Rozměry těla: 48 x 49.6 x 14 mm
Hmotnost těla: 63 g
Materiál těla: titanové tělo + keramika
Materiál řemínku: titan
Paměť
Vnitřní paměť: 16 GB
Operační paměť (RAM): 2 GB
Operační systém: Harmony OS 2.0
Data
eSIM: ano
Bluetooth: 5.2, BLE, BR
Wi-Fi: ano, 2.4GHz
GPS: ano, GPS + GLONASS + Galileo + Beidou
NFC: ano (google pay není podporováno)
Další senzory: senzor zrychlení
gyroskop
geomagnetický senzor
senzor okolního světla
optický snímač srdeční frekvence
teplotní senzor
barometr
Baterie
Výdrž: 5 dní průměrného využívání
21 dní využívání v šetrném režimu
Kapacita: 790 mAh
Bezdrátové nabíjení: ano, 10W
Ostatní
3G síť: HSDPA 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 800
4G síť: LTE 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 18, 19, 20, 26, 38, 39, 40, 41
Mikrofon: ano
Reproduktor: ano
Zvýšená odolnost: 5ATM
Kompatibilita: Android 6.0 a vyšší
iOS 9.0 a vyšší

Obsah prodejního balení:

  • hodinky
  • nabíjecí dok
  • nabíjecí kabel
  • dokumentace

Produktové video

Recenze na Huawei Watch 3 Pro Titan, silver

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.