HP HyperX Cloud Earbuds

Cena s DPH
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410559
HP

HP HyperX Cloud Earbuds [4P5J5AA]


Hudba, filmy i přenosné hry. Se sluchátky HyperX Cloud Earbuds se naplno ponoříte do akce. Tóny a zvuky Vás naplno obklopí a budou proudit přímo k Vašim bubínkům. Sluchátka do uší jsou optimalizovány pro režim Handheld a zajistí Vám maximální komfort, kterým je značka HyperX proslulá. Vyberte si ze tří velikostí patentovaných silikonových ušních koncovek, aby Vás sluchátka v uších netlačila, ale zároveň nevypadávala při sportu a podobných aktivitách.


Velké 14 mm neodymové měniče nabídnou pohlcující, dunivý zvuk. Díky velkému frekvenčnímu rozsahu 20 až 20 000 Hz a impedanci 65 ohmů slyšíte každý zvuk do nejmenšího detailu, což Vám dá výhodu oproti nepřátelům. Sluchátka v sobě mají integrovaný všesměrový mikrofon, který Vám umožní snadnou obousměrnou komunikaci se spoluhráči. Kromě toho poslouží i pro hansdfree telefonování, pokud máte sluchátka připojené ke smartphonu. Na 1,2 m kabelu naleznete praktické dálkové ovládání včetně multifunkčního tlačítka pro pohodlné nastavení multimédií i hovorů.


HyperX Cloud Earbuds™ jsou ideální pro hráče Nintendo Switch™, kteří si užívají své hry venku. Díky 90 ° úhlové zástrčce, pogumovaný kabel bez splétání umožňuje méně rušivé připojení optimalizované pro ruční režim a přiložené přepravní pouzdro je ideální pro přenosnost a bezpečné skladování.


Získejte pohlcující zvuk díky vylepšeným basem ušních špiček a křišťálově čistým výškám, středem a minimům. Tenký, pohodlný in-line mikrofon má multifunkční tlačítko, které umožňuje snadno přijímat hovory a ovládat streamovaná média. HyperX Cloud Sluchátka mají dvouletou záruku a jsou dodávány s bezplatnou technickou podporou, což z nich dělá ideální nákup pro všechny fanoušky přenosných her.


Optimalizované pro režim Handheld, komfort Signature HyperX, Pohlcující zvuk ve hře, In-Line mikrofon pro herní chat


Technická specifikace:


Sluchátka:

  • Měniče: Dynamický 14mm s neodymovými magnety
  • Frekvenční rozsah: 20 Hy-20 00Hz
  • Hladina akustického tlaku: 116dBSPL/mW při 1kHz
  • Hmotnost: 9 g
  • Frekvenční odezva mikrofonu: 100Hz-6 300 Hz
  • Citlivost mikrofonu: -42dBV (0dB= 1V/Pa, 1kHz)

Recenze na HP HyperX Cloud Earbuds

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.