Hotshot Racing Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hotshot Racing - NSW
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 417865
EN dabing

Hotshot Racing [PS4]


Hotshot Racing je prudce rychlá arkádová závodní hra spojující driftové ovládání, ostré retro vizuální prvky a neuvěřitelný pocit rychlosti, které vytváří vzrušující zážitek z jízdy.


16 závodních okruhů poskytuje zatáčky a postupky vedoucí k strašně rychlému závodění. Užijte si pobřeží, džungli, alpské prostředí a pouštní prostředí Las Vegas. Každý kurz je modelován nejživějšími barvami a modrou oblohou na míle daleko.


Režimy Time Trial a Grand Prix jsou určeny pro ty, kteří rádi soutěží v klasických závodních formátech, zatímco režimy „Cops and Robbers“ a „Drive or Explode“ nabízí vzrušující nové způsoby hraní.


Každý režim je k dispozici online pro jednoho hráče, rozdělenou obrazovku pro čtyři hráče a pro osm hráčů, zatímco Časovka je určena pouze pro jednoho hráče. Režimy pro jednoho hráče běží na bleskových 60 FPS, aby poskytly jedno z nejrychlejších vyobrazení závodění, jaké je jen možné. Rozbijte záznamy na okruzích, abyste se dostali do předních světových online žebříčků, nebo si stáhněte okruhy, abyste porovnali své závodní linie s těmi nejlepšími.


  • Balíček přináší vzrušující DLC do hry Hotshot Racing zdarma! Nový režim Barrel Barrage přináší zatím nejhorší akci, zatímco Boss Level Grand Prix představuje rozšířený výběr rychlých závodních drah.
  • Keiko, Xing, Mike, Alexe, Aston, Toshiro, Marcus a Viktor - osm závislých na rychlosti, kteří svůj život zasvětili snaze stát se největším závodníkem na světě
  • Vydělejte si driftováním a uvolněte úder jednou rychlostí, abyste soupeře nechali ve svém zpětném zrcátku.
  • V Hotshot Racing je rozhodující drift. Zesílení se zvyšuje, když se hráč unáší, takže jeho udržení co nejdéle je nezbytné pro zachování maximální rychlosti během celého závodu.


Recenze na Hotshot Racing

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.