Horror Tales The Wine PS5

Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 438313
JanduSoftEN dabing

Horror Tales The Wine [PS5]


Prozkoumejte fiktivní středomořský ostrov po pandemii a postavte se svým obavám! Ponořte se do zdánlivě opuštěného města a snažte se najít vzácnou láhev červeného vína Banydebosc, abyste vyléčili své blízké. Ale buďte ve střehu – tvá Nemesis tě sleduje.

Hra

    • Prozkoumejte opuštěné hlavní město úžasného souostroví
      Nenechte se oklamat jemným mořským vánkem, výhledy na Středozemní moře nebo uklidňujícím letním sluncem. Jelikož město zpustošila pandemie ďábelských veder, bylo opuštěno a nyní tam čekají jen strašné noční můry.
    • Přežijte svou Nemesis
      Někdo vás neúnavně pronásleduje. Trpte a trapte se, než se snažíte utéct ze setkání s tímto podivným stalkerem, který je vámi posedlý.
    • Intenzivní výzvy
      Vyřešte environmentální hádanky, fyzikální hádanky a jiné podobné výzvy v propojeném vertikálním světě. Dokonce i při pronásledování a lovu.
    • Zjednodušení ovládání a fotorežim
      Vylaďte více než 20 nastavení zjednodušení ovládání, abyste si vytvořili prostředí šité na míru. Použijte fotorežim k pořizování dokonalých záběrů a odemkněte pomocí něj mnohá tajemství.

Příběh

Pandemie, která způsobuje silné horečky, strašné delirium a smrt neúprosně zdecimovala obyvatele souostroví. Říká se, že prestižní červené víno vyrobené v hlavním městě dokáže vyléčit nemocné.
Jste Martí Vermelló. V zoufalé snaze vyléčit infekci svých blízkých ukradnete loď a zamíříte do vinařství, kde se vyrábí červené víno, někde v hlavním městě. Pokud najdete jen jednu neotevřenou láhev červeného vína, bude to stačit.
Po příchodu na ostrov se rozhodnete jít do sídla majitelů vinařství a zkusit tam štěstí. Rodinný statek Banydebosc je blízko a má přístaviště. Když dorazíte do přístavu, tělem vás zaplaví studená vlna smrti, klidu a ticha. Infikované rodiny uzavřely v jejich vlastních domech bez jídla a vody, ale přesto karanténa nefungovala.
Nikdo nezůstal naživu... aspoň to tak vypadá.

Co bude dál?

HORROR TALES: The Wine je první hrou ze série tří jedinečných dobrodružství zkoumajících horor z pohledu první osoby z různých záběrů.
HORROR TALES: The Beggar bude obsahovat experimentální hratelnost a netradiční nepřátele.
HORROR TALES: Astronaut rozpoutá hrůzu bez gravitace.

Trailer



Recenze na Horror Tales The Wine

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.