HORI D-pad ovladač (L) (Mario Edition)

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 402205
HORI

HORI D-pad ovladač (L) (Mario Edition) [NSW-118U]

Pro všechny hráče, kteří mají rádi směrové ovládání pomcou D-padu. Tento ovladač je také v pěkném červeném Super Mario provedení, které ocení všichni praví fanoušci Nintendo!

Všestranné ovladače Joy-Connabízejí mnoho možností a obrovské herní zážitky. Ovladač Joy-Con je možné používat samostatně v jedné ruce, samostatně v obou rukou, nebo jako herní ovladač zapojením do Joy-Con gripu. Využijte je pro samostatné hraní, nebo se podělte s přáteli a zahrajte si v režimu multiplayer. Každý z ovladačů Joy-Con má vlastní sadu tlačítek a je plnohodnotným ovladačem, zároveň je vybaven akcelerometrem a gyroskopický senzorem pohybu, což mu umožňuje nezávislé ovládání pravé a levé strany.

Levý ovladač Joy-Con zahrnuje také tlačítko Capture, které hráčům umožňuje zachycovat nejlepší herní momenty a podělit se o ně s přáteli prostřednictvím sociálních sítí.

Joy-Conovladače také představují pokročilou funkci HD rumble, která v kompatibilních hrách umožňuje hráčům pocítit realistické vibrování. Tento efekt je velmi detailní a umožňuje hráčům pociťovat i tak citlivé vibrace, jako jsou vibrace jednotlivých kostek ledu ve sklenici, kterou dokáže ovladač Joy-Con simulovat. Díky této funkci hráči pocítí jedině reálné detaily, které nedosáhnete pouze za použití zraku a sluchu.

Balení obsahuje:

  • Levý ovladač Joy-Con s D-Padem v červeném Super Mario provedení

    Ovladač není kompatibilní s pohybovými funkcemi jako ovladač Joy-Cona je určen hlavně pro ruční (přenosné) hraní.


  • Recenze na HORI D-pad ovladač (L) (Mario Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.