Hokko Life

Cena s DPH
1 319 Kč
Cena bez DPH: 1 090 Kč
 
Kód produktu: 450686
TeamEN dabing

Hokko Life [XONE]

Vystupte z vlaku do města Hokko a ubytujte se ve svém novém domově! Tato tichá vesnička potřebuje vaši pomoc, aby ji proměnila v okouzlující venkovské městečko, které každý miluje. S kladivem a barvami v ruce je jen na vás, abyste navrhli, postavili a vyzdobili domy pro všechny své nové přátele!

O hře

Buďte kreativní
  • Zabavte se v zaprášené staré dílně a nechte svou kreativitu běžet!
  • Vyrábějte materiály a kombinujte je jakýmkoli způsobem, abyste vytvořili nový a úžasný nábytek a předměty pro vaše město. Sbírejte květiny, míchejte barvy a použijte je k navrhování tapet, podlah a dokonce i oblečení!
  • Navrhnete městsko-průmyslovou kolekci nábytku nebo možná světlou květinovou sadu tapet? Se všemi dílnami, které máte k dispozici, budete mít naprostou svobodu při navrhování města, které si vaši vesničané budou naprosto milovat.

Vlastnosti

  • řemeslo
    Vydejte se do lesa nebo do opuštěného dolu, rozsekejte důl a vykopejte zdroje. Vezměte to, co jste nasbírali, zpět do města a vytvořte z nich materiály, které můžete použít ve svých vlastních návrzích.

  • Design
    Shromážděte si materiály a vydejte se do dílny, abyste si každý předmět ve hře vyzkoušeli. Použijte designový stůl k sestavení vlastního nábytku kombinováním různých tvarů a materiálů v jednoduchém, ale výkonném editoru.

  • Malování
    Oblečte si overal, vytáhněte štětce a shoďte trochu barvy. Můžete navrhnout tapety, podlahy a dokonce i trička pro sebe a pro vesničany. Nechte každého ve městě nosit svůj vlastní jedinečný design!

  • Budování
    Využijte pomoci domácího stavitele a začněte rozšiřovat město. Umístěte budovy kamkoli chcete a připravte je, aby se do nich mohli nastěhovat noví vesničané.

  • Dekorování
    Přizpůsobte si interiér a exteriér každého domova, vyberte si design a umístěte nábytek tak, aby byl domovem, který si vaši noví přátelé zamilují.

  • Rybaření
    Stravte klidné ráno na různých rybářských místech po celém světě Hokko a vytvořte si svou rybářskou sbírku. Ryby mají jedinečné návyky, takže budete muset změnit svůj přístup, přičemž každý úlovek poskytne při navíjení svou vlastní výzvu.

  • Chytání hmyzu
    Poletováním a potulováním se po světě Hokko najdete celou řadu hmyzu, kterou můžete chytit a vytvořit si sbírku. Dávejte pozor, nikdy nevíte, co se v tom keři může skrývat!

Trailer


Recenze na Hokko Life

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.