Herní myš SteelSeries Aerox 3, black

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 432703
SteelSeries

Herní myš SteelSeries Aerox 3, black [62599]


Bleskurychlá

Aerox 3 je optimalizována tak, abyste dosáhli co nejrychlejšího pohybu prstem při hraní, takže přitlačíte na konkurenci. V situaci, kdy se jedná o milisekundy záleží na Vaší rychlosti.


Ultralehká, 57g

Jedinečně perforované vnější pouzdro a zeštíhlená elektronika jsou precizně navrženy tak, aby byly neuvěřitelně lehké s novou úrovní odolnosti.


Ochrana AquaBarrier™

Aerox 3 je navržena tak, aby chránila vnitřní obvody před prakticky všemi typy poškození. Je vůbec první myší, která získala hodnocení IP54 a poskytuje voděodolnost a ochranu před prachem, špínou, olejem, chlupy a dalšími.


aerox3_voda

Tlačítka Golden Micro IP54 nové generace

Vylepšená tlačítka jsou odolná vůči prachu a vodě a vydrží 80 milionů kliknutí (3násobek odolnosti proti jiným herním myším). Poskytují bezvadná kliknutí i za těch nejnáročnějších podmínek, zabraňují dvojklikům a umožňují Vám například střelbu na úplně jiné úrovni.


Kabel Super Mesh USB-C

Snadno použitelný a flexibilní síťový kabel zabrání přetažení a také je odnímatelný, což usnadňuje jeho přepravu a ochraňuje jej před poškozením při manipulaci.


Tvar prověřený bitvou

Každá komponenta byla interně i externě pečlivě vyrobena tak, aby maximalizovala životnost myši a pohodlí při používání.


Doporučené styly uchopení

Tvar Aerox 3 pro praváky je navržen pro nejvyšší požadavky hráče na snadnou přesnost a pohodlí pomocí stylů uchopení nehty nebo konečky prstů.


uchyt_aerox3

Technické parametry

  • Senzor: SteelSeries TrueMove Jádro
  • Typ snímače: Optický
  • CPI: 200 - 8,500 v přírůstcích po 100 CPI
  • Zrychlení: 35G
  • Míra dotazování: 1000 Hz / 1 ms
  • Hardwarová akcelerace: Žádná (nulová hardwarová akcelerace)

 



Recenze na Herní myš SteelSeries Aerox 3, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.