Herní sluchátka Razer Kaira Pro for Xbox

Cena s DPH
3 359 Kč
Cena bez DPH: 2 776 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 416318
Razer

Herní sluchátka Razer Kaira Pro for Xbox [RZ04-03470100-R3M1]


Dívejte se na videa či poslouchejte hudbu bez překážejících kabelů. Tato bezdrátová sluchátka Razer mají žádaný tvar náušníků, dostatečně zakryjí ucho, ale zůstávají kompaktní. Jejich uzavřená konstrukce je navíc zárukou absolutní izolace okolních ruchů. Bezdrátová sluchátka Razer Kaira Pro for Xbox jsou osazena Bluetooth a radiofrekvenční technologií pro bezdrátové připojení k zařízení, což zajistí pohodlné používání za jakýchkoli okolností. S frekvenčním rozsahem 20 až 20000 Hz budete přesvědčeni o tom, že si užijete poslech tak, jako nikdy. Mohou se chlubit tím, že jsou obohacené o mikrofon pro komunikaci. Tato bezdrátová sluchátka Razer jsou vybavena bezdrátovým rozhraním Bluetooth ve verzi 5.0. Hlasitost hudby či ve videích lze regulovat integrovaným ovladačem. Při plném nabití budou fungovat až 15 h. Líbit se vám bude také rgb podsvícení. Bezkabelová sluchátka Razer jsou sestrojena na platformu PC, Xbox ONE a Xbox Series.


Tato bezdrátová náhlavní souprava Xbox Series X | S obsahuje také membrány s titanovým povrchem, díky čemuž dodají každému vokálu, který uslyšíte, větší čistotu, takže všechny přijaté zprávy budou vždy ostré a čisté.


Snímací vzor na tomto odnímatelném 9,9 mm mikrofonu má ve srovnání s kardioidním mikrofonem větší potlačení šumu ze stran a poskytuje skutečnou rekreaci vašeho hlasu díky citlivé nízkofrekvenční odezvě a otevřenému krytu mikrofonu určenému na minimální překážku.


Abychom vás během herních maratonů udrželi ve špičkové formě, naše nová prodyšná vazba minimalizuje tvorbu potu a tepla generovaného kontaktem s pokožkou, zatímco vylepšená hustota ultra měkké pěny výrazně snižuje přítlačnou sílu náhlavní soupravy.


V této bezdrátové náhlavní soupravě Xbox Series X | S je ukryt druhý mikrofon, který funguje bez superkardioidního mikrofonu Razer™ HyperClear – praktický, když potřebujete mluvit při dojíždění, ať už jde o mobilní hry nebo zodpovězení hovorů.


Na pravém ušním sluchátku podržte stisknuté tlačítko, abyste snadno spárovali svou náhlavní soupravu, a dvojím stisknutím přepínáte mezi 4 nastaveními ekvalizéru - například režimem FPS, který vylepšuje zvuk ve hře, jako jsou kroky nepřítele, a režimem Bass, který zesiluje nízkofrekvenční zvuky.


Vychutnejte si realistický prostorový zvuk, který umožňuje náhlavní soupravě umístit zvuk s přesnou přesností, což zvyšuje vaše povědomí ve hře, abyste získali konkurenční výhodu a opravdu pohlcující zážitek.


S podporou aplikace Razer™ Headset Setup for Xbox získáte zvuk tak, jak chcete, s přístupem k hlubším možnostem přizpůsobení zvuku, jako jsou osobní předvolby ekvalizéru, monitorování mikrofonu a další.


Technická specifikace


  • Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
  • Impedance 32 Ohm při 1 kHz
  • Senzitivita 108 dB
  • Velikost měniče 50mm
  • Typ řidiče Razer ™ TriForce Titanium
  • Ušní polštáře z paměťové pěny FlowKnit
  • KonektivitaPřímo na Xbox / prostřednictvím bezdrátového adaptéru Xbox pro Windows 10, Bezdrátový dosah: 10 m, Bezdrátová frekvence: 2,4 GHz / 5 GHz
  • Kompatibilita Xbox One / Xbox One S / Xbox One X / Xbox Series X|S
    Ostatní parametry
  • Hmotnost 332g
  • Životnost baterie do 15 hodin s Chroma osvětlením

Recenze na Herní sluchátka Razer Kaira Pro for Xbox

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.