Herní podložka Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Pad

Cena s DPH
5 849 Kč
Cena bez DPH: 4 834 Kč
 
 
Kód produktu: 457866

Herní podložka Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Pad [NLR-G001]

 

Pohodlně se usaďte

Next Level Racing Haptic Feedback Gaming Pad – herní podložka navržená pro sim závodění, leteckou simulaci a hraní stříleček.

Představujeme Next Level Racing HF8-Haptic Feedback Gaming Pad. Zažijte pohlcující zážitek s osmi strategicky umístěnými vibračními zónami, které jsou výkonné a lokalizované pro přesnost. Podložka Next Level Racing HF8 je optimalizována pro různé simulační hry pro jedinečný herní zážitek. Vnímejte zvuk svým tělem jako nikdy předtím! Osm lokalizovaných motorů Next Level Racing HF8 bylo navrženo a umístěno tak, aby vyhovovalo všem žánrům simulace. Přizpůsobený design HF8 Gaming Pad, který vyhovuje širokému spektru uživatelů, umožňuje bezproblémové umístění na závodní sedátko nebo herní křeslo pro osm jedinečných bodů zpětné vazby, které budete cítit pohodlně po celém těle. Popruh pro pevné uchycení s přidanými snadno nastavitelnými popruhy pro vhodné přizpůsobení vaší herní židli nebo závodnímu/leteckému sedadlu. Navrženo tak, aby umocnilo váš zážitek ze závodů, létání a hraní FPS.

Nyní můžete ve hře cítit každý silniční efekt, turbulence a explozi pro ještě více pohlcující herní zážitek než kdykoli předtím. Posuňte svůj trénink a soutěžení sportů na další úroveň tím, že procítíte každou akci v daném okamžiku. Pokud již používáte haptický hardware, jako jsou Buttkickers nebo Motion Platforms, HF8 je doplňuje přidáním dalších úprav do vašeho zážitku. HF8 se hodí pro všechny styly herních křesel, závodních/leteckých sedadel a těla pro nejlepší uživatelský zážitek. HF8 obsahuje PC software plug-and-play, který vám poskytne vícekanálový zážitek bez potřeby dalších zvukových karet nebo zesilovačů. Lokalizaci a intenzitu každého motoru lze upravit pouze pomocí PC a softwaru HFS. Konzolové přehrávače nevyžadují software HFS, protože osm motorů bude pracovat společně přes audio výstup.

Možnosti využití a vyskládání herní podložky Next Level Racing HF8 Haptic Feedback

O produktu

  • SOFTWARE PLUG-AND-PLAY PRO PC
    Žádné problémy, stačí si stáhnout a spustit přiložený software Next Level Racing Haptic Feedback Software. Navrženo a vyvinuto speciálně pro HF8, můžete komunikovat s rostoucím seznamem závodních a leteckých titulů. Počítačový software Next Level Racing HFS, který je součástí PC, umožňuje uživatelům bezproblémově vylepšit zážitek s HF8 Gaming Pad, který ovládá každý motor nezávisle. Jako jedna z mnoha variant můžete mít 4 motory, které ovládají účinky pneumatik, aby bylo možno cítit vibrace nezávisle, nebo mít všech 8 motorů, které vibrují při řazení. Můžete komunikovat s haptickými profily připravenými k použití nebo si vytvořit vlastní pro každý herní titul a dokonce svůj profil sdílet s herní komunitou. Next Level Racing bude průběžně aktualizovat software HFS o nové herní tituly, jakmile budou vydány.

  • OVLÁDEJTE SVÉ HAPTICKÉ PONOŘENÍ
    HF8 lze upravit na základě požadovaného haptického zážitku. Software HFS jedinečně ovládá intenzitu každého haptického vibračního motoru v rámci softwaru, aby zajistil nepřetržitý pohlcující zážitek. HF8 Gaming Pad vám umožní cítit a doladit vaše brzdění, zrychlení, omezovač otáček, rychlost, otáčky motoru, přízemní efekt a odpružení v závodních hrách. Během letu můžete ovládat svůj hmatový zážitek pomocí efektů, jako jsou klapky, G-force, rychlostní vzduchové brzdy, nárazy na zemi, poškození, pády a APU/JFS Running. Každý profil a intenzitu efektu lze ovládat na základě vašich preferencí, abyste cítili to, co je pro vás pohlcující.

  • SYNCHRONIZACE HUDBY A FILMŮ
    Cítit akci, cítit rytmus! Připojte se ke svému audio zařízení přes 3,5mm audio jack HF8 a upravte intenzitu svého hmatového zážitku pomocí ovladače HF8. Pociťte maximální hloubku haptického ponoření svého oblíbeného akčního filmu tím, že ucítíte každou explozi, úder a ránu! Proveďte nízkou frekvenci zvukového výstupu do hmatového zážitku, který je cítit prostřednictvím všech osmi haptických vibračních motorů současně.

Klíčové vlastnosti

  • Dívejte se, hrajte, pociťujte cokoliv s pokročilým haptickým ponořením
  • Osm samostatných vibračních motorů pro vyšší úroveň haptického ponoření
  • Vylepšené zážitky na PC prostřednictvím plug-and-play softwaru Next Level Racing HFS využívající telemetrická data
  • Funguje s herními konzolemi pomocí 3,5 mm audio jacku (pro uživatele Playstation jsou vyžadována sluchátka/reproduktory)
  • Navrženo univerzálně, aby vyhovovalo všem stylům židlí s pohodlím, včetně herních židlí, závodních sedadel a leteckých sedadel
  • Pokročilá haptika pro hraní her, ale i přidání ponoření do VR, filmů a hudby
  • Navrženo pro sim závodění, leteckou simulaci a hraní stříleček z pohledu první osoby

 

Technická specifikace
Kompatibilita: Herní židle Next Level Racing Elite
Herní židle Next Level Racing Pro
Letecký simulátor Next Level Racing
Sedadlo nové úrovně Racing Elite Series
Všechna herní křesla, sedadla v letadle a závodní sedadla třetích stran
Určeno pro: PC
Xbox
PlayStation (vyžadovaná sluchátka)
Switch (vyžadovaná sluchátka)
Podporována Max. hmotnost: 150 kg
Rozměry produktu: 44 x 6 x 113 cm
Hmotnost produktu: 2,6 kg

Obsah prodejního balení

  • Haptické herní podložka Next Level Racing HF8
  • Napájecí adaptér
  • Typy zástrček I, G, C, A
  • Produktový manuál

Produktové video


Jedná se jen o herní podložku. Kokpit, pedály, sedátko a další komponenty se prodávají samostatně.


Recenze na Herní podložka Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Pad

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.