Herní podložka ASUS ROG Sheath

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 398419
ASUS

Herní podložka ASUS ROG Sheath [90MP00K1-B0UA00]

Po zakoupení tohoto produktu získate Cash-Back v hodnote 250 Kč.
Všechny informace o tom, jak uplatnit Cash-Back získáte na této stránce.

ASUS ROG Sheath je extra velká podložka s optimalizovanými vlastnostmi pro všechny typy herních myší. Vyznačuje se hladkým povrchem garantující zcela precizní ovládání. Podložka ROG Sheath má červenou protiskluzovou pogumovanou spodní část ROG, která ji drží na místě, a prošívané okraje odolné vůči třepení.

ROG Sheath se vyznačuje jemně tkaným povrchem, který zajišťuje hladké ovládání vaší herní myši. Ať už preferujete jakékoliv herní nastavení, precizní kontrola je zaručena.

Tato podložka byla podrobena řady přísných zátěžových testů. Při jednom z nich jsme myší po podložce prošli více než 250 km, při jiném jsme zase podložku na 57 hodin vystavili extrémním teplotám-30 ° C a +60 ° C. Díky tloušťce 3 mm si vaše ruce budou připadat jako v bavlnce.

Podložka ROG Sheath je opravdu obrovská-měří 900 × 440 × 3 mm. Budete tak mít dostatek prostoru na všechno své herní vybavení včetně notebooku, klávesnice a myši.

ROG Sheath má červenou protiskluzovou pogumovanou spodní část ROG, která ji drží na místě. Díky tomu zůstanete pánem situace i během těch nejtvrdších soubojů. Odolné prošití podél okrajů brání třepení i po několika letech používání.

Sheath je ochranné pouzdro na vaše meče a čepele. V našem herním světě ROG Sheath slouží jako domovská základna pro všechny vaše herní periferie-zbraně, které používáte na cestě vírem boje. Své protivníky můžete rozpárat a roztrhat na kusy, ROG Sheath však ne! Připravte se na ovládnutí herní říše s ROG Sheath-jděte do toho!

  • Optimalizované na hladký pohyb myši
  • Velké rozměry pojmou vše herní vybavení
  • Červená protiskluzová pogumovaná spodní část ROG
  • Odolné prošití proti třepení
  • Rozměry: 900 x 440 x 3 mm


  • Recenze na Herní podložka ASUS ROG Sheath

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.