Herní podložka Asus ROG Scabbard II

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 419134
ASUS

Herní podložka Asus ROG Scabbard II [90MP0210-BPUA00]


Po zakoupení tohoto produktu získate Cash-Back v hodnote 250 Kč.
Všechny informace o tom, jak uplatnit Cash-Back získáte na této stránce.

ROG Scabbard II připravuje půdu pro vaše najepickejšie souboje a ohromující vítězství. Tato rozšířená herní podložka pod myš nabízí dostatek prostoru pro vaši klávesnici, myš a další herní zařízení, což z ní činí ideální místo na představení předtím, než vyrazíte do bitvy. Je vyroben z odolné textilie s vojenským nano povlakem, který odpuzuje vodu, olej a prach a poskytuje vám tak optimální klouzavý povrch myši. ROG Scabbard II je vybaven nejlepším spojencem v hrách a je odolný proti roztržení. Má ploché šité hrany a protiskluzovou gumovou základnu.

Herní podložka pod myš ROG Scabbard II s trojitou ochranou nabízí dostatek prostoru pro vaši klávesnici, myš a další herní zařízení, což z ní činí ideální místo na představení předtím, než vyrazíte do boje.

ROG Scabbard II je vyroben z odolné tkané tkaniny s špičkovou odolností proti vodě a olejům třídy American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC) třídy 100 proti vodě, takže je chráněn proti náhodnému rozlití a snadno se čistí a udržuje. Má ochranný vojenský nano povlak *, který zajišťuje konzistentní a pohotový sledovací povrch, který obstojí v boji. * Tekutiny nad 30 ° C mohou poškodit ochranný nanopovlaky.

  • Horní materiál: tkanina
  • Dolní materiál: guma
  • Rozměry: 900 x 400 x 3 mm


Recenze na Herní podložka Asus ROG Scabbard II

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.