Herní podložka ASUS NH02 ROG Balteus

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 398414
ASUS

Herní podložka ASUS NH02 ROG Balteus [90MP0110-B0UA00]

ROG Balteus je herní podložka pod myš s 15-zónovým osvětlením Aura Sync RGB, která osvětluje pracovní plochu přesně podle vašeho stylu. Velký, na výšku orientovaný povrch, má mikroštruktúrovanú povrchovou úpravu pro ultra rychlou detekci pohybu myši, takže bude její pohyb zaznamenán s absolutní přesností. A díky USB portu a gumové podložce je Balteus perfektním doplňkem k vaší herní sestavě.

S 15 individuálně přizpůsobitelnými zónami RGB osvětlení je ROG Balteus připravena osvětlovat plochu dynamickými barvami a synchronizovat se s existujícím zařízením Aura Sync pro vzrušující možnosti osvětlení. K dispozici je na podložce i tlačítko pro úpravu efektu nebo jasu, takže se můžete připojit a hrát ve velkém stylu.

ROG Balteus má velký formát orientovaný na výšku 320x370 mm, takže je zde dostatek prostoru pro pohodlné ovládání myší i během nabíjení kompatibilního přístroje. Výkonný povrch podložky je mikroštruktúrovanie pro ultrarychlý pohyb myši a optimalizován tak, aby poskytoval dokonalou přesnost bez ohledu na snímač nebo nastavení. Konektivita je intuitivní umístěna vlevo nahoře, aby se kabely nepletli do cesty.

Se zabudovaným rozhraním USB 2.0 umožňuje ROG Balteus pohodlně připojit herní myš nebo jiné zařízení.

Protiskluzová gumová podložka s grafickým motivem ROG udržuje ROG Balteus pevně na svém místě i během náročných herních sezení.

Armor II je ovladač pro konfiguraci periférií, který nabízí rozsáhlé ovládání a intuitivní uživatelské rozhraní, takže můžete ROG Balteus jednoduše nastavit pro zvýraznění vašeho herního prostředí. Vytvořte světelné profily, přizpůsobte barvy a efekty osvětlení a nastavte funkci tlačítka umístěného na podložce pro přepínání režimů osvětlení, nebo k přepínání mezi pěti úrovněmi jasu.

  • 15-zónové osvětlení RGB Aura Sync pro živé a dynamické přizpůsobení
  • Velký na výšku orientovaný, mikrotextúrovaný povrch optimalizovaný pro přesné a rychlé hraní
  • Zabudovaný port USB 2.0 pro snadné připojení dalších zařízení
  • Stylová gumová podložka s protiskluzovým povrchem disponuje grafickým motivem ROG
  • Konfigurační nástroj Armory II pro individualizaci vaší hry
  • Rozměry: 370 x 320 x 7,9 mm


  • Recenze na Herní podložka ASUS NH02 ROG Balteus

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.