Herní myš ROCCAT Kone XP 3D Lighting, černá

Cena s DPH
2 289 Kč
Cena bez DPH: 1 892 Kč
 
 
Kód produktu: 445526
Roccat

Herní myš ROCCAT Kone XP 3D Lighting, černá [ROC-11-420-02]

Poznejte Koně XP

ROCCAT Koně XP 3D Lighting Gaming Mouse využívá vytříbenou ergonomii ikonického tvaru Koně. Průsvitný design skořepiny ROCCAT dokonale chrání, ale umožňuje skvělé AIMO RGB osvětlení s 16,8 miliony barev. 19 LED diod a 8 světlovodů vytváří bezprecedentní a pohlcující světelný zážitek. Koně XP se může pochlubit 15 tlačítky a díky technologii ROCCAT Easy-Shift[+] existuje 29 možných funkcí tlačítek. Ideální i pro náročné hráče. Krystal 4D Wheel nejen přidává na počtu vstupů, ale také umocňuje zážitek a krásně rozptyluje RGB osvětlení.

Klíčové vlastnosti

  • DOKONALÁ ERGONOMIE A JEŠTĚ VÍCE TLAČÍTEK
    Ergonomický tvar modelu Kone byl vždy zbožňován hráči po celém světě a v modelu Kone XP byl dotažen k dokonalosti. Koně XP nabízí bezkonkurenční ergonomii a je radost jej používat pro téměř jakoukoli velikost ruky nebo styl úchopu. Koně XP se může pochlubit 15 tlačítky a díky technologii ROCCAT Easy-Shift[+] existuje 29 možných funkcí tlačítek. Ideální i pro náročné hráče.
  • 3D RGB OSVĚTLENÍ
    Průsvitný design skořepiny ROCCAT dokonale chrání, ale umožňuje skvělé AIMO RGB osvětlení s 16,8 miliony barev. 19 LED diod a 8 světlovodů vytváří bezprecedentní a pohlcující světelný zážitek.
  • KRYSTAL 4D WHEEL
    Koně XP nabízí 4D kolečko, které umožnuje levé, pravé a vertikální kliknutí spolu s tradiční funkcí posouvání, to vše s naším typickým hmatovým dojmem při klikání.
  • TITANOVÝ OPTICKÝ SPÍNAČ
    Poskytuje hmatové a pohotové kliknutí a ovládání s nebývalou rychlostí a přesností. Je to rychlejší než jakýkoli mechanický přepínač a má dvojnásobnou odolnost, což vám dává konkurenční výhodu při hře.
  • KABEL PHANTOMFLEX
    Téměř bezdrátový zážitek vám nabídne kabel PhantomFlex, který je tak poddajný a snadný, že během používání nebudete vědět, že tam je.
  • TEPELNĚ OŠETŘENÉ PTFE KLUZÁKY
    Tepelně ošetřené PTFE Kluzáky jsou herní novinkou, konkurence používá neošetřené PTFE kluzáky, naše jsou o krok výše. Takže získáte neuvěřitelný skluz a plynulé pohyby myši hned po vybalení z krabice.

AIMO LIGHTING ENGINE

ROCCAT AIMO představuje osvětlovací modul a ekosystém v jednom. Vyrábí zářivé osvětlení displeje v 16,8 milionu barev hned po vybalení z krabice, aniž by bylo nutné provádět rozsáhlou konfiguraci. Ekosystém osvětlení AIMO posouvá vaše nastavení na jinou úroveň přidáním organického světla. Synergizuje s dalšími zařízeními kompatibilními s AIMO ( klávesnice, myši, podložky pod myš, ... ) a vytváří živou, nejmodernější estetiku bez nutnosti rozsáhlé konfigurace. S AIMO osvětlením budete vypadat ještě lépe.



Technická specifikace
Senzor
Typ: Optický senzor ROCCAT Owl-Eye
Rozlišení: 19 000 DPI (založeno na PAW3370)
Rozsah DPI nastavení: 50 - 19 000
Zrychlení: 50 g
Nastevení vzdálenosti zdvihu: Ano
Tlačítka
Switche: ROCCAT Titan Switch Optical
Životnost switchů: 100 milionů kliknutí
Vestavěná paměť: Ano
Počet tlačítek: 15
Počet programovatelných tlačítek: 29
Počet palcových tlačítek: 5
Rozměry
Šířka rukojeti: 59 mm
Délka kabelu: 1,8 m
Výška: 126 mm
Šířka: 40 mm
Délka: 76 mm
Hmotnost: 104 g

Produktové video


Recenze na Herní myš ROCCAT Kone XP 3D Lighting, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.