Herní myš Razer Viper V2 Pro, bílá

Cena s DPH
3 899 Kč
Cena bez DPH: 3 222 Kč
 
 
Kód produktu: 446017
Razer

Herní myš Razer Viper V2 Pro, bílá [RZ01-04390200-R3G1]

Pro profesionály

Esports má nového vrcholového predátora. Jako nástupce oceněného Razer Viper Ultimate je naše nejnovější evoluce o více než 20% lehčí a vybavená všestrannými vylepšeními pro vyšší výkon. S jednou z nejlehčích bezdrátových herních myší všech dob vás už nic nebude brzdit.

Nejpřesnější optický senzor na světě Razer Focus Pro 30k

Ve spolupráci se společností Pixart, lídrem v oblasti řešení inteligentních snímačů, vám s hrdostí představujeme nejpřesnější optický snímač na světě.

  • Asymetrické vypnutí - Povolte asymetrické odříznutí, abyste individuálně nastavili vzdálenost vzletu a přistání, která je přizpůsobena vašemu stylu hry – s 26 podrobnými úrovněmi nastavení výšky v porovnání s pouhými 3 v předchozí verzi.
  • Smart Tracking - Díky funkci Smart Tracking je optický senzor Razer Focus Pro schopný udržovat konzistentní vzdálenost zvednutí bez ohledu na to, na jakém povrchu se používá, což umožňuje větší kontrolu a přesnost.
  • Synchronizace pohybu - Díky synchronizaci pohybu synchronizuje optický snímač Razer™ Focus Pro své signály s přesnými intervaly, ve kterých váš počítač získává informace, čímž zajišťuje, že získáte nejaktuálnější aktualizace polohy myši pro konzistentnější sledování.


Klíčové vlastnosti

  • Ovládání DPI na myši
    Díky možnosti přepínání mezi 5 stupni DPI bez potřeby softwaru budete vždy připraveni soutěžit kdekoli s touto vysoce přenosnou, ultralehkou myší pro e-sporty.
  • Vestavěná paměť
    Myš ukládá a používá svůj naposledy použitý profil Razer Synapse včetně všech kalibrovaných nastavení, jako například: DPI, Polling rate, Vztahová vzdálenost...
  • Hypershift Razer
    Efektivní zdvojnásobte své vstupy stisknutím tlačítka, protože na myši aktivujete dodatečnou sadu vlastních klávesnic a DPI.
  • Hyperspeed Wireless
    Hrajte v rychlém pruhu s Razer HyperSpeed ??Wireless, 3x rychlejším než kterákoli jiná bezdrátová herní technologie podle testů TUV SUD PSB – celosvětově uznávaného certifikačního institutu.
  • Životnost baterie až 80 hodin
    Výkon díky šílenému množství her s dobíjecím designem typu C.

Optické spínače Razer Gen-3

Když může být rozdíl mezi vítězstvím a porážkou zlomek vteřiny, rychlost, spolehlivost a odolnost spínačů Razer Optical Mouse Switches budou vždy spojovat. S ohromující dobou odezvy 0,2 ms, nulovými problémy s dvojitým kliknutím a výrazně vylepšenou životností 90 milionů kliknutí neustále zvyšujeme laťku tím, že vyrábíme nejlepší přepínače myši v oboru – výsledek tří generací vývoje a testování přepínačů. a ověřování.



Technická specifikace
Parametry
Orientace: Symetrické, pro praváky
Připojení: Razer Hyperspeed Wireless
Razer Speedflex kabel USB Type-C
Počet programovatelných tlačítek: 5
Podsvícení: Bez podsvícení
Životnost baterie: Až 80 hodin
Senzor
Typ: optický
Maximální senzitivita: 30000 DPI
Maximální rychlost: 750 IPS
Maximální zrychlení: 70 G
Switche
Typ: Optical Mouse Switches Gen-3
Životnost: 90 000 000 kliknutí
Dimenze
Hmotnost: 58 g
Rozměry: 126,7 x 57,6 x 37,8 mm
Kompatibilita
Kompatibilita s doky: ne

Produktové video


Recenze na Herní myš Razer Viper V2 Pro, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.