Herní myš ASUS ROG Spatha X

Cena s DPH
2 919 Kč
Cena bez DPH: 2 412 Kč
 
Kód produktu: 435809
ASUS

Herní myš ASUS ROG Spatha X [90MP0220-BMUA00]


Bezdrátová herní myš, Asus ROG Spatha X, s připojením ve dvou režimech (kabelové / 2,4 GHz) s magnetickým nabíjecím stojanem, 12 programovatelných tlačítek, speciálně vyladěný senzor ROG 19 000 dpi, exkluzivní zásuvné přepínače Push-Fit, mikrospínače RO Paracord a osvětlení Aura Sync RGB

Proč koupit Herní myš Asus ROG Spatha X?

  • Programovatelný 12-tlačítkový design s pokročilými možnostmi přizpůsobení.
  • Větší flexibilita - hrajte v kabelových nebo bezdrátových režimech RF 2,4 GHz.
  • Špičkový optický senzor s rozlišením 19 000 dpi a pollingovou frekvencí 1 000 Hz ve 2,4 GHz iv kabelovém režimu.
  • Až 67 hodin výdrže baterie v bezdrátovém režimu s vypnutým RGB.
  • Exkluzivní zásuvné spínací zásuvky, které přizpůsobí sílu kliknutí a prodlouží životnost myši.
  • Mikrospínače ROG nabízejí konzistentní sílu kliknutí a životnost 70 milionů kliknutí.
  • Mechanismus otočných tlačítek pro rychlejší a pohotovější kliknutí myší.
  • DPI On-The-Scroll umožňuje bezproblémové úpravy přesnosti.
  • ROG Paracord zajišťuje rychlé a plynulé klouzání.
  • Exkluzivní software Armory Crate pro intuitivní konfiguraci nastavení.

Dokončete velení v bitvě

Pusťte se do boje s ROG Spatha X. Tato bezdrátová herní myš nabízí připojení ve dvou režimech, které vám umožní hrát bezdrátově prostřednictvím RF 2,4 GHz nebo tradičně s kabelovým připojením USB-C. Speciálně vyladěný snímač s rozlišením 19 000 dpi vám umožní rychle porazit protivníky s extrémní přesností a 12 programovatelných tlačítek zajišťuje, že všechny příkazy budete mít na dosah ruky. ROG Spatha X je navíc vybaven exkluzivními zásuvnými přepínači push-fit, mikrospínačem ROG, Aura Sync RGB a magnetickým nabíjecím dokem.



Připojení ve dvou režimech

Připojení ve dvou režimech vám umožní hrát podle sebe. ROG Spatha X využívá připojení RF 2,4 GHz s vysokou datovou propustností, aby bylo zajištěno přesné sledování vašich příkazů ve hře. Jakmile se baterie vybije, stačí ji zapojit a pokračovat v boji během nabíjení, a to vše bez ztráty odezvy a výkonu.



Až 12 programovatelných tlačítek

12 programovatelných tlačítek na zařízení ROG Spatha X vám vloží do dlaní nespočet příkazů, přičemž šest bočních tlačítek je uspořádáno tak, aby připomínalo ikonické oko ROG. Umístění každého tlačítka bylo pečlivě zváženo, aby bylo na dosah, a všechny byly navrženy tak, aby poskytovaly hmatový pocit při kliknutí a intuitivní a citlivé ovládání.



Pokročilé řešení napájení

ROG Spatha X nabízí fenomenální výdrž baterie, která vám při plném nabití poskytne až 67 hodin přehrávání. A pokud je baterie téměř vybitá, pouhých 15 minut nabíjení přes USB-C nebo nabíjecí základnu poskytne až 12 hodin intenzivního bezdrátového hraní.


Mikrospínač ROG

Mikrospínač ROG nabízí pozlacenou elektroinstalaci a životnost 70 milionů kliknutí, aby se zvýšila odolnost a prodloužila životnost myši. Přísné výrobní standardy ROG zajišťují, že každé tlačítko myši udržuje odchylku síly v rozmezí +/- 5 gramů, aby byl pocit klikání konzistentní.


Exkluzivní zásuvka Push-Fit

Exkluzivní zásuvné spínací zásuvky usnadňují zasouvání nových spínačů - takže si můžete přizpůsobit provozní sílu a zpětnou vazbu podle svých preferencí nebo vyměnit opotřebované nebo zlomené spínače.


DPI On-The-Scroll

Jedinečná funkce DPI On-The-Scroll vám umožňuje snadno nastavit citlivost myši bez přístupu k softwaru. Stačí stisknout a podržet tlačítko DPI na tři sekundy a poté otáčet rolovacím kolečkem a opětovným klepnutím na tlačítko nastavit a uložit úroveň citlivosti. Můžete také jednoduše klepnout na tlačítko a procházet čtyřmi různými úrovněmi DPI.


ROG Paracord

Extrémně flexibilní a lehký ROG Paracord je navržen tak, aby minimalizoval zádrhely a maximalizoval pohyb. Vyvýšený port ROG Spatha X poskytuje prostor mezi kabelem a povrchem stolové desky nebo podložky pod myš, čímž se minimalizuje tahání a hluk kabelu.


RGB osvětlení Aura

Osvětlení ROG Aura RGB je integrováno do loga, rolovacího kolečka a bočních tlačítek ROG Spatha X. Osvětlení lze přizpůsobit téměř nekonečným spektrům barev a řadě dynamických efektů. Na palubě lze navíc uložit až pět profilů, takže vaše preference cestují s vámi.



Armory Crate

Armory Crate je vylepšený nástroj pro konfiguraci periferních zařízení, který nabízí rozsáhlé ovládání. Intuitivní uživatelské rozhraní vám umožňuje snadno naladit ROG Spatha X tak, aby vyhovoval vašemu hernímu stylu – upravte výkon a nastavení kalibrace povrchu, programová a mapová tlačítka, přizpůsobte světelné efekty a další. Během hry můžete dokonce sledovat hardwarové statistiky pro analýzu dat.




Technická specifikace

Konektivita: Wireless RF 2.4 GHz, Wired USB Wireless RF 2.4 GHz, Wired USB
Senzor : Optický Laserový
Max DPI: 19,000 dpi 8,200 DPI
Výdrž baterie (s vypnutým RGB): 67 hodin 33 hodin
Micro Switch: Mikrospínač ROG s životností 70 milionů kliknutí Přepínač Omron s životností 20 milionů kliknutí
Programovatelná tlačítka: 12 12
Vyhrazená tlačítka DPI: 4 úrovně, nastavitelná 2 úrovně, nastavitelná
DPI On-The-Scroll: Ano Ne
Exkluzivní design zásuvky Push-Fit: Ano Ano
Mechanismus otočného knoflíku: Ano Ne

Rozměry a váha

  • 89 x 137 x 45 mm (myš)
  • 81 x 141 x 22 mm (dok)
  • 168g

 


Recenze na Herní myš ASUS ROG Spatha X

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.