Herní Monitor Samsung Odyssey G85SB 34"

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
29 629 Kč
Cena bez DPH: 24 487 Kč
 
 
Kód produktu: 455263
Samsung

Herní Monitor Samsung Odyssey G85SB 34" [LS34BG850SUXEN]

Pokud se oddáváte rádi počítačovým hrám nebo filmům, pak Vás jistě nadchne prohnutý monitor Samsung Odyssey G85SB, který byl navržen tak, aby uspokojil herní potřeby všech hráčů, splňoval všechny podmínky pro produkci obrazu a poskytoval tak široký obraz díky úzkému okraji. K jeho přednostem patří 34“ úhlopříčka s UWQHD rozlišením s VA panelem s rychlou odezvou 1 ms, můžete tak sledovat dokonalý obraz, který se vyznačuje zobrazením věrných barev se širokými pozorovacími úhly.

O produktu

  • Fascinující kvalita obrazové technologie OLED
    S pokročilým procesorem Neo Quantum Processor bude každý snímek na OLED panelu okamžitě analyzován a optimalizován pro maximální možnou kvalitu. Jednotlivé barevné odstíny a kontrast se dokonale sjednotí a přinesou jasný a zářivý obraz za všech okolností.
  • Nahlédněte do stínů s fascinující úrovní černé
    Odhalte i ty nejmenší detaily s nekonečným vyjádřením. Užijte si dokonale černé a temné barevné odstíny na displeji bez prosvítání podsvícení pro fascinující a pohlcující hloubku v každé hře.
  • Rozšířený pohled do herního světa
    Ultra WQHD rozlišení s poměrem stran 21:9 obklopí vaše periferní vidění, čímž získáte větší zorné pole na virtuálních bojištích, závodních okruzích a při dalších příležitostech. S širší perspektivou tak uvidíte nepřátele ještě dříve, než stačí zareagovat.
  • Překonejte konkurenci v úžasných rychlostech
    Uhýbejte, přizpůsobujte se a útočte rychleji než ostatní. Technologie OLED společně s bleskurychlou 0,1 ms odezvou a 175 Hz obnovovací frekvencí přináší téměř okamžité reakce na jakoukoli herní situaci. Protože každá milisekunda se počítá, když čelíte těm nejlepším.
  • Ponořte se do ničím nerušené akce
    Hyper rychlá akce bez trhání a zpoždění. Spolehněte se na technologii AMD Free Sync Premium a získejte dokonale stabilní zobrazení komplexních herních scén, které vám pomohou získat a udržet náskok před vaší konkurencí.
  • Hra se mění v realitu
    Gaming Hub vám umožní okamžitý přístup k nejlepším streamovacím platformám z vašich oblíbených herních konzolí. Jemné zobrazení a rychlá herní odezva jsou výsledkem pokročilé streamovací technologie společnosti Samsung bez zdlouhavého stahování - jednoduše zapnete a hrajete.
  • Vždy připravený vyhrávat
    Získejte okamžitou kontrolu nad herním nastavením. Nyní budete moci zobrazit důležité funkce a ukazatelů – FPS či HDR. Optimalizujte délku odezvy, poměr stran a obrazový mód použitý pro jednotlivé hry, aniž byste museli ukončovat právě rozehraný vítězný zápas.
  • Získejte rychlý přístup k oblíbeným seriálům
    Dejte si pauzu od herních maratónů a relaxujte u milovaného streamovacího obsahu díky Wi-Fi připojení. Služba Samsung TV Plus nabízí bezplatný obsah bez stahování či registrace, stejně jako personalizované doporučení funkce Universal Guide.
  • Vaše inteligentní velitelské centrum
    Zasejte půdu pro vítězství přímo z vašeho monitoru. Ztlumte světla, zatáhněte závěsy či žaluzie, nastavte termostat na příjemnou teplotu a vytvořte si dokonalé podmínky pro hraní s plnou integrací systému SmartThings. K dispozici budete mít i hlasové ovládání přes asistenty Bixby či Alexa.
  • Připojení bez starostí
    Port USB Type-C umožňuje napájení, přenos dat a dokonce i přenos signálu displeje mezi zařízeními - a to vše pomocí jediného připojení. Jeho architektura jediného připojení přináší příjemné pracovní prostředí bez nepořádku a stresu.
  • Zapněte a hned hrajte
    Díky funkci automatického přepínání zdroje Auto Source Switch+ monitor automaticky rozpozná nově připojená zařízení ihned po jejich zapojení a zobrazí správný zdroj signálu. To vám umožní přejít do hry mnohem rychleji – bez otravného hledání správného vstupu v menu monitoru.
  • Vylepšený design nastolí nové standardy
    Pozvedněte úroveň svého herního koutku s designem ostrým jako břitva. Prémiový kovový povrch je v nejtenčím místě široký pouhých 3,9 mm, což monitoru Odyssey OLED přinese finesu, která se dokonale sladí s vašimi smysly.
  • Navrženo pro zesílení vašeho zážitku
    Vylepšete si okolí vašeho monitoru. Technologie CoreSync přenese barvy zobrazované na displeji do skutečného světa, aby vám umožnila ještě hlubší ponoření do hry. S novou funkcí Core Lighting+ pak budete moci dodat barvy vašemu prostoru pro okamžitou změnu prožívaných pocitů.
  • Prodlužte šňůru herních výher v dokonalém pohodlí
    Dosáhněte pořádně vysokého vítězství. Otočte, nakloňte a upravte si monitor tak, abyste měli perfektní výhled na všechny nepřátele. Displejem lze libovolně pohybovat, takže si můžete dopřát dokonalé herní pohodlí.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 34"
Rozlišení: 3 440 × 1 440 (UW-QHD)
Poměr stran: 21:9
Zakřivení: 1800R
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: OLED
Jas: 250 cd/m2
Kontrastní poměr: statický 1,000,000:1 (typ.)
Doba odezvy: 0,1 ms (GTG)
Obnovovací frekvence: 175 Hz
Podpora barev: 1 mil
Barevný Gamut: 99%
Výbava
Bezdrátový displej: ano
Konektory: 1x Mini Display Port
1 x Micro HDMI
2 x USB port Type-C
WiFi: WiFi 5
Bluetooth: 5.2
Funkce, technologie: HDR10+
Senzor Eco Light
Režim šetření zraku
Technologie Flicker-free
Quantum Dot Color
Herní režim
Certifikace pro systém Windows
FreeSync
Virtual AIM Point
Core Sync
Game Bar 2.0
Gaming Hub
Auto Source Switch+
Adaptivní Picture
HDMI-CEC
Reproduktor: 2 x 5 W
Typ stojanu: HAS
Nastavení výšky: 120,0 ± 5,0
Nastavení náklonu: -2° ~ 20°
Otáčení: -3° ~ 3°
Pivot: ne°
Připevnění na zeď: 100 x 100
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Externí adaptér
Spotřeba energie: 50 W
Energetická třída: G
Ostatní
Rozměry 813,6 × 522,3 × 192,8 mm se stojanem
813,6 × 363,5 × 128,1 mm bez stojanu
Hmotnost: 7,5 kg s podstavcem
5,5 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • Mini DP kabel
  • Dálkové ovládání
  • Dokumentace


Recenze na Herní Monitor Samsung Odyssey G85SB 34"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.