Herní monitor ASUS TUF VG279QM 27" FHD

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
7 729 Kč
Cena bez DPH: 6 388 Kč
 
Kód produktu: 445612
ASUS

Herní monitor ASUS TUF VG279QM 27" FHD [90LM05H0-B03370]

TUF Gaming VG279QM

27palcový Full HD (1920 x 1080) herní monitor s Fast IPS s ultra rychlou obnovovací frekvencí 280Hz* určený pro profesionální hráče a pohlcující herní zobrazení.

Doba odezvy Fast IPS Display-1ms (GTG)

Technologie Fast IPS Displej umožňuje 4x rychlejší přepínání prvků tekutých krystalů displeje než běžné panely IPS, čímž se zlepšuje jeho odezva. S dobou odezvy šedá-šedá 1 ms je téměř vyloučeno rozmazání pohybu či šmouhy na obrazovce. Tento displej také poskytuje nádherné vizuály s vynikajícími barvami díky 72% NTSC barevnému gamutu a ohromujícímu kontrastnímu poměru 1.000:1. 178 stupňů široké pozorovací úhly zajišťují minimální zkreslení a posun barev i při sledování z extrémních poloh.

Neuvěřitelně rychlá obnovovací frekvence 280Hz

Úžasná přetaktovatelná obnovovací frekvence 280Hz znamená, že displej je téměř dvakrát rychlejší než běžné 144 Hz monitory. Zažijete neuvěřitelně plynulé herní vizualizace, díky čemuž získáváte výhodu ve FPS střílečkách, závodech, strategiích v reálném čase a sportovních titulech.

Klíčové vlastnosti

  • Certifikace kompatibility s NVIDIA G-SYNC
    Díky technologii VRR (variable-refresh-rate) ve výchozím nastavení máte s vaší grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 10 nebo řady NVIDIA GeForce RTX 20 zajištěny plynulé herní zážitky bez trhaného zobrazení.
  • Technologie ELMB Sync
    S ELMB SYNC můžete aktivovat současně ELMB (technologie s nízkým rozmazáním pohybu) a Adaptive-sync, čímž eliminujete stíny a trhání. Je tak zaručen ostrý obraz a vysoká obnovovací frekvence během hraní. Technologie Adaptive-sync poskytuje nejplynulejší, nejrychlejší a nejúžasnější herní vizuální prvky tím, že eliminuje trhání obrazovky a sekané frekvence snímků a minimalizuje přerušování a vstupní zpoždění. Technologie ASUS Extreme Low Motion Blur poskytuje dobu odezvy 1ms (MPRT), která eliminuje rozmazání. Také umožňuje pohyblivým objektům vypadat ještě ostřeji, takže hraní je plynulejší a citlivější.
  • Ergonomické provedení
    Díky ergonomicky navrženému stojanu poskytuje TUF Gaming VG279QM nastavení naklopení, natočení a výšky, takže můžete snadno najít ideální polohu pro sledování. Displej je také kompatibilní s VESA adaptérem pro montáž na zeď.
  • Vynikající konektivita
    Rozsáhlé možnosti připojení, včetně DisplayPort1.2, HDMI 2.0x2 a konektoru pro sluchátka, nabízejí podporu pro širokou škálu multimediálních zařízení.
  • Shadow Boost
    ASUS Dynamic Shadow Boost technologie automaticky clarifies tmavé oblasti hry světa s optimizing jinými oblastmi, improving overall viewing při jakýkoli making it easier to spot enemies hidden in shaded areas of the map.
  • Game Plus
    Exkluzivní integrovaná klávesová zkratka ASUS GamePlus nabízí vylepšení ve hře, která vám pomohou vytěžit ze hry víc. Tato funkce je vyvíjena společně se vstupy od hráčů, což jim umožňuje procvičovat a zlepšovat jejich herní dovednosti.
  • Game Visual
    Technologie ASUS GameVisual má sedm přednastavených režimů zobrazení, které optimalizují vizuální nastavení pro různé typy obsahu. Tato jedinečná funkce je snadno přístupná pomocí klávesové zkratky nebo nabídky nastavení na obrazovce.
  • Technologie Flicker-Free
    Technologie Flicker-Free omezuje blikání a minimalizuje tak únavu očí, což zvyšuje pohodlí, pokud jste ponořeni do dlouhých herních maratonů.
  • Technologie Ultra-Low Blue Light
    Technologie ASUS Ultra-Low Blue Light snižuje množství potenciálně škodlivého modrého světla emitovaného displejem. K dispozici jsou čtyři různá nastavení filtru, která řídí množství redukce modrého světla.

VYSOKÝ DYNAMICKÝ ROZSAH (HDR) S DISPLAYHDR 400

Technologie HDR poskytuje širší škálu barev a vyšší kontrast než tradiční monitory. Nejjasnější bílá a nejtemnější černá zobrazují detaily tak, jako nikdy předtím. Displej je schopen dosáhnout 400cd/m2, díky čemuž také splňuje přísné požadavky pro získání certifikace DisplayHDR 400. Nyní si můžete vybrat z několika režimů HDR a upravit výkon HDR monitoru na základě aktuálního scénáře sledování.



Technická specifikace
Obrazovka
Typ obrazovky: IPS
Podsvícení: LED
Úhlopříčka [palce]: 27
Rozlišení: 1920 x 1080
Rozteč bodu [mm]: 0,311 mm
Obnovovací frekvence: 280Hz
Poměr stran: 16:9
Povrch displeje: Non-Glare
Jas [cd/m2]: 400
Kontrast: 1000: 1
Odezva [ms]: 1ms (GTG)
Pozorovací úhly (horizontal / Vertikál): 178° / 178°
Počet barev: 16.7M
Konektory:
DisplayPort 1.2 x 1
HDMI (v2.0) x 2
Earphone jack: Ano
Jiné:
Reproduktor: 2 x 2 W
Napájení: 100-240V, 50 / 60Hz
Montáž na zeď: VESA 100 x 100 mm
Náklon: (+ 33°~-5°)
Otočení: (+ 90° ~ -90°)
Nastavení výšky: 0 - 130 mm
Rozměry (ŠxVxH mm): 620 x 363 - 507 x 51 - 211 mm
Hmotnost [kg]: 5 600 g (se stojanem)
Záruka: 36 měs.


Recenze na Herní monitor ASUS TUF VG279QM 27" FHD

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.