Herní monitor ASUS ROG XG438QR 43" UHD

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
30 439 Kč
Cena bez DPH: 25 156 Kč
 
 
Kód produktu: 445469
ASUS

Herní monitor ASUS ROG XG438QR 43" UHD [90LM04U0-B02170]

NEJVĚTŠÍ A NEJRYCHLEJŠÍ HERNÍ MONITOR 4K FREESYNC NA SVĚTĚ

ROG Strix XG438QR je HDR herní monitor, který nabízí dokonalou rovnováhu mezi plynulým zobrazením a vysokým HDR kontrastem pro neuvěřitelně pohlcující hru. Je vybaven 43palcovým panelem 4K s úžasnou obnovovací frekvencí 120 Hz, technologií vysokého dynamického rozsahu (HDR) s 90% pokrytím profesionálního barevného gamutu DCI-P3 a výjimečným kontrastem pro certifikaci DisplayHDR 600 as podporou technologie AMD Rade. ROG Strix XG438QR také obsahuje technologii GameFast Input pro citlivější ovládání bez zpoždění, které zvyšuje zážitek ze hry a poskytuje konkurenční výhodu proti vašim soupeřům.

HRY A ZÁBAVA NA VELKÉ A RYCHLÉ OBRAZOVCE

43palcový ROG Strix XG438QR, nabitý herními funkcemi, nabízí pohlcující zážitek ze sledování velké obrazovky, aniž by obětoval vysokou obnovovací frekvenci a variabilní obnovovací technologii, které se obvykle vyskytují jen na menších panelech. ROG Strix XG438QR nabízí velmi rychlou obnovovací frekvenci 120 Hz, která zajišťuje, že i ty nejrychlejší hry přehrávané při nejvyšších vizuálních nastaveních zůstanou plynulé a zcela bez zpoždění.

Klíčové vlastnosti

  • Dálkové ovládání
    ROG Strix XG438QR je dodáván s dálkovým ovládáním, které vám umožňuje upravit nastavení zobrazení – například jas, kontrast a vstupní signál – to vše na dálku.
  • Matný displej
    Matná obrazovka zjednodušuje sledování obsahu na obrazovce při měnících se světelných podmínkách v interiéru a poskytuje lepší zážitek ze sledování při hraní videoher a sledování filmů.
  • Vylepšený zvuk se SONICMASTER
    ROG Strix XG438QR je vybaven dvěma zabudovanými 10W stereo reproduktory a exkluzivní technologií ASUS SonicMaster, která poskytuje neuvěřitelnou věrnost zvuku pro bohatý a pohlcující zvuk.
  • Technologie GameFast Input
    ROG Strix XG438QR obsahuje technologii GameFast Input pro minimalizaci vstupního zpoždění. Tato technologie poskytuje mnohem rychlejší vykreslení pohybu, takže budete mít herní akci vykreslenou vždy včas v přesném načasování a můžete tak reagovat ihned tak rychle, jak je třeba.
  • Radeon FreeSync
    ROG Strix XG438QR je vybaven technologií HDR freesync 2, která poskytuje vizuálně hladký obraz s nízkou latencí a lepším jasem a kontrastem. Technologie freesync 2 poskytuje zpracování s nízkou latencí pro standardní i HDR obsah, čímž eliminuje vstupní zpoždění obvykle spojené s obsahem HDR.
  • Vysoký dynamický rozsah (HDR)
    ROG Strix XG438QR podporuje technologii HDR v celé škále jasu (až 600 cd/m2), čímž poskytuje širší škálu barev a vyšší kontrast než tradiční monitory. Nejjasnější bílá a nejtmavší černá umožňují detaily jako nikdy předtím. ROG Strix XG438QR také poskytuje 90% barevný gamut a kontrast DCI-P3, který splňuje požadavky na certifikaci DisplayHDR 600.
  • Bohaté možnosti připojení
    ROG Strix XG438QR nabízí široký výběr možností připojení, včetně tří vstupů HDMI 2.0 a rozhraní DisplayPort.
  • Shadow Boost
    Technologie ASUS Shadow Boost zjasňuje tmavé oblasti herního světa bez nadměrného prosvětlení jasnějších oblastí, zlepšuje celkové sledování a také zjednodušuje lokalizaci nepřátel skrytých v tmavých oblastech herní mapy.
  • Game Plus
    Exkluzivní integrovaná klávesa GamePlus přichází s herními vylepšeními, která vám pomohou vytěžit maximum z vaší hry. Tato funkce je vyvíjena společně se vstupy od hráčů, zda jim umožňuje procvičovat a zlepšovat jejich herní dovednosti.
  • Technologie Flicker-Free
    ROG Strix XG438QR omezuje blikání obrazovky, čímž se minimalizuje namáhání očí, což poskytuje pohodlnější herní zážitky.
  • Technologie Ultra-Low Blue Light
    ROG Strix XG438QR je dodáván s technologií filtru modrého světla ASUS Ultra-Low Blue Light s certifikací TÜV Rheinland, která chrání oči a zabraňuje namáhání vašeho zraku škodlivým modrým světlem. Vyberte ze čtyř různých nastavení filtrů pomocí nabídky OSD nebo pomocí pětisměrného joysticku.

Osvětlení Asus Aura Sync a kvalitní software ASUS Display Widget

Díky exkluzivní technologii osvětlení ASUS Aura Sync poskytuje ROG Strix XG438QR jemné osvětlení, které můžete synchronizovat s dalšími komponenty a periferiemi podporujícími systém Aura Sync. Software ASUS Display Widget umožňuje nejen herní vylepšení s funkcemi jako jsou Shadow Boost či GameVisual navíc vám dovolí is funkcí MultiFrame uspořádávat si okna na ploše podle sebe tak, aby se nepřekrývala.



Technická specifikace
Obrazovka
Typ obrazovky: VA
Podsvícení: LED
Úhlopříčka [palce]: 43
Rozlišení: 3840 x 2160
Rozteč bodu [mm]: 0,248
Obnovovací frekvence: 120Hz
Poměr stran: 16:9
Povrch displeje: Non-Glare
Jas [cd/m2]: 450
Kontrast: 4000: 1
Odezva [ms]: 4ms (GTG)
Pozorovací úhly (horizontal / Vertikál): 178° / 178°
Počet barev: 1073,7M
Konektory:
DisplayPort 1.4 x 1
HDMI (v2.0) x 3
Earphone jack: Ano
USB Porty: USB 3.2 Gen 2 Type-A x2
USB 3.0 (Signal) x1
Jiné:
Napájení: 100-240V, 50 / 60Hz
Montáž na zeď: VESA 100 x 100 mm
Náklon: (+ 10°~-5°)
Nastavení výšky: Ne
Rozměry (ŠxVxH mm): 974,6 x 570,6 - 631,3 x 74,6 - 301,5 mm
Hmotnost [kg]: 15 600 g (se stojanem)
Záruka: 36 měs.


Recenze na Herní monitor ASUS ROG XG438QR 43" UHD

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.