Herní mechanická klávesnice ROCCAT Vulcan TKL PRO, Titan Switch Optical Linear Red, US rozložení

Cena s DPH
4 139 Kč
Cena bez DPH: 3 421 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 445523
Roccat

Herní mechanická klávesnice ROCCAT Vulcan TKL PRO, Titan Switch Optical Linear Red, US rozložení [ROC-12-571]

Nový design a provedení

Oceněná herní klávesnice ROCCAT Vulcan je znovu představena v novém provedení a posouvá se na další úroveň zavedením optického spínače ROCCAT Titan Switch. Nový design uvolňuje místo na stole a umožňuje hráčům hrát s rukama v přirozenější poloze. Nový optický switch je zázrakem v oblasti optického inženýrství, který pracuje rychlostí světla a nabízí super rychlou odezvu. Kompaktní optická herní klávesnice také nabízí AIMO osvětlení s možností vlastního programování, ergonomický nízkoprofilový design a ovládání médií ve stylu mixéru.


Klíčové vlastnosti

  • Ergonomický design
    Ergonomický nízkoprofilový design vám umožní hrát v přirozenější a pohodlnější pozici. Otevírá také možnost pro větší rozsah pohybů myši, neboť klávesnice zabírá méně místa na stole a zlepšuje přesnost zaměřování. Jednodušší přenášení umožní i odnímatelný USB-C kabel.
  • AIMO RGB osvětlení
    ROCCAT AIMO představuje osvětlovací modul a ekosystém v jednom. Vyrábí zářivé osvětlení displeje v 16,8 milionu barev hned po vybalení z krabice, aniž by bylo nutné provádět rozsáhlou konfiguraci. Synchronizuje se is dalšími kompatibilními produkty AIMO pro nejmodernější scénáře osvětlení, které plynou ze zařízení do zařízení. Transparentní pouzdro přepínače umožňuje AIMO zářit ještě jasněji.
  • Titanový optický snímač
    ROCCAT je první společnost v herním průmyslu, která vyvinula optický spínač s charakteristickým pocitem mechanických kláves, které hráči znají a milují je. Optický spínač ROCCAT® Titan nabízí ovládání rychlostí světla s neuvěřitelnou přesností.
  • Nadstandardní odolnost
    Tradiční mechanické spínače mají mnoho pohyblivých částí, ovládané fyzickým kontaktem. V průběhu času a při agresivních herních stylech si opotřebení může vybrat svoji daň. Optický spínač Titan nemá prakticky žádné pohyblivé části. Ve skutečnosti je hlavní pohyblivou částí stisku klávesy dolů! To znamená, že přepínače jsou mnohem lépe umístěny a jsou testovány na neuvěřitelných 100 milionů stisku kláves, dvojnásobek průmyslového standardu!
  • ROCCAT Swarm Aplikace pro ovládací prvky
    Funkce si lze upravit dle vlastních potřeb. Slouží k tomu propracovaná aplikace ROCCAT Swarm, která učiní z této periferie váš velmi výkonný herní nástroj.



Technická specifikace
Klávesnice
Využití: Hraní
Multimédia
Typ spínače: Optický spínač ROCCAT Titan Linear Red
Životnost: 100 milionů cyklů stisknutí kláves
Paměť nastavení: Integrovaná
Procesor: 32bitový procesor založený na ARM Cortex-M0
Polling rate: 1000 Hz
Osvětlení AIMO: podsvícení RGB a světelné efekty LED
Rozložení klávesnice: US

Produktové video

Recenze na Herní mechanická klávesnice ROCCAT Vulcan TKL PRO, Titan Switch Optical Linear Red, US rozložení

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.