Herní křeslo Cougar Outrider, Orange

Cena s DPH
5 279 Kč
Cena bez DPH: 4 363 Kč
 
Kód produktu: 446475
Cougar

Herní křeslo Cougar Outrider, Orange [3MORDNXB.0001]

OUTRIDER

Herní židle COUGAR OUTRIDER dokonale splňuje potřeby profesionálních hráčů kombinací pohodlí a odolnosti. Tvarovací pěna s vysokou hustotou, ocelový rám, kovová základna, sklopné opěradlo, perforovaná prémiová PVC kůže, jemné vyšívání i ergonomicky tvarovaná loketní opěrka vám snadno pomohou najít tu nejpohodlnější polohu. Přijďte a prozkoumejte hru a pozdravte každou bitvu, abyste vyhráli! COUGAR OUTRIDER přináší mimořádné pohodlí, které potřebujete k tomu, abyste si pořádně užili dlouhé herní utkání. Toto herní křeslo, plně nastavitelné a vyrobené z ultra kvalitních materiálů s tvarující pěnou o vysoké hustotě, má také jedinečný design COUGAR, který se stal znakem vášně pro hraní.

Vyšívané logo

Outrider nese značku skutečného hráče: Zatímco jiní tlačí na židli loga, COUGAR vyšíval to, co se stalo symbolem vášně pro hraní, takže se neopotřebuje po mnoho let.

Klíčové vlastnosti

  • Tvarující pěna s vysokou hustotou
    OUTRIDER ergonomická pěna s vysokou hustotou, která vám poskytne dokonalé pohodlí a skvělou podporu s lepším stylovým tvarem a zabrání deformaci.
  • Prémiová PVC kůže
    Perforovaná kůže OUTRIDER vám přináší jen to nejlepší. Má funkce absorpce vlhkosti a odvod potu, které vás udrží svěží a pohodlné. Budete se cítit příjemněji a prodyšněji než kdykoli předtím!
  • Hlavový a bederní polštář
    K poskytnutí dodatečné podpory a pohodlí obsahuje OUTRIDER dva pohodlné polštáře pro uvolnění hlavy a bederní oblasti. Soustřeďte se na hru!
  • Kvalita a bezpečnost
    Outrider je tak solidní, jak naznačuje jeho název, a byl vytvořen s těmi nejlepšími komponenty, které zaručují nejen to, že vydrží opravdu dlouho, ale také to, že budete moci bezpečně využívat všech jeho úžasných vlastností. Outriderové kosti jsou vyrobeny z oceli, což zaručuje nejen dlouhodobou odolnost, ale také silnou oporu pro vaše tělo.
  • Plynový válec špičkové kvality
    Srdcem každého herního křesla je jeho plynový zvedací válec. COUGAR nešetřil na kvalitě tohoto důležitého komponentu a použil plynový zvedací válec třídy 4, aby zaručil bezkonkurenční bezpečnost a spolehlivost. Díky hladkému chodu a neuvěřitelné odolnosti je nejlepší zárukou kvality Outrider.

Nastavitelný design

  • Nastavení výšky zdvihu pístu
    Snadno upravte výšku Outrideru pomocí vysoce kvalitního zdvihu pístu.
  • 180stupňové ležení
    Outrider vám umožňuje naklonění až o 180 stupňů. Při práci zůstaňte rovně a po práci si lehněte, abyste si odpočinuli.
  • Nastavitelný odpor proti náklonu
    Funkce naklánění Outrider vám umožňuje otáčením knoflíku umístěného pod židlí upravit její chování a ovládat úroveň odporu při naklonění.
  • 2D Nastavitelná loketní opěrka
    Posunutí loketní opěrky nahoru nebo dolů vám pomůže nalézt nejvhodnější polohu na hraní. Vhodné pro všechny velikosti a polohy těla.



Technická specifikace
Model: Outrider
Velikost: Medium
Diamantový vzor: ano
Potah: Prodyšná PVC kůže
Materiál základny: Ocel
Pokročilý mechanismus naklánění: Ne
Tvarovací pěna s vysokou hustotou: Ano
Nastavení loketních opěrek: 2D
Maximální přípustná zátěž: 120 kg

Schéma rozměrů


Obrázky jsou pouze ilustrační a skutečnost se může lišit v závislosti na konkrétním modelu


Recenze na Herní křeslo Cougar Outrider, Orange

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.