Herní křeslo Cougar Armor S Royal Gaming

Cena s DPH
7 959 Kč
Cena bez DPH: 6 578 Kč
 
 
Kód produktu: 446471
Cougar

Herní křeslo Cougar Armor S Royal Gaming [3MASRNXB.0001]

Prémiový design

COUGAR ARMOR S ROYAL je prémiové sedátko pro nejnáročnější hráče. Vybaven všemi funkcemi, díky kterým je Armor S jednou z nejžádanějších herních židlí všech dob, Armor S Royal přidává ke své neuvěřitelné kvalitě a možnosti přizpůsobení dvě skvělé funkce: zlaté prošívání v hlavních oblastech židle a prémiovou texturu podobnou semiši. v obou polštářích a přední/horní straně šikmých boků židle. Výkon a nádherný vzhled se setkávají v křesle hodném skutečné královské rodiny.

Bezkonkurenční komfort

COUGAR ARMOR S ROYAL vám přináší pohodlí, které potřebujete, abyste si pořádně užili dlouhé hraní. Toto herní křeslo, plně nastavitelné a vyrobeno z prvotřídních materiálů, má také jedinečný design COUGAR, který se stal znakem vášně pro hraní.

Klíčové vlastnosti

  • Design s vysokými zády objímajícími tělo
    COUGAR ARMOR S ROYAL, vybavený ergonomickým designem vytvořeným speciálně pro hráče, byl vytvořen tak, aby pohodlně podporoval vaše tělo. Jeho vysoká zádová struktura bude správně podporovat spodní část zad a minimalizuje napětí.
  • Prodyšná PVC kůže
    ARMOR S ROYAL vám přináší jen to nejlepší. Jeho extra hrubá prémiová PVC kůže je příjemná na dotek a umožňuje průchod vzduchu, což vás udrží svěží a pohodlný.
  • Hlavový a bederní polštář
    Na poskytnutí dodatečné podpory a pohodlí obsahuje ARMOR S ROYAL dva pohodlné polštáře na hlavu a křížovou oblast. Soustřeďte se na hru!
  • Kvalita a bezpečnost
    ARMOR S ROYAL je tak spolehlivý, jak naznačuje jeho název, a byl vytvořen s těmi nejlepšími komponenty, které zaručují nejen to, že vám dlouho vydrží, ale také to, že budete moci bezpečně využívat všech jeho úžasných vlastností. Kostra ARMOR S ROYAL je vyrobena z oceli a zaručují nejen dlouhodobou odolnost, ale také silnou oporu pro vaše tělo.
  • Plynový válec špičkové kvality
    Srdcem každého herního křesla je jeho plynový zvedací válec. Na kvalitě tohoto důležitého komponentu jsme nešetřili a rozhodli jsme se použít plynový zvedací válec třídy 4, abychom zaručili bezkonkurenční bezpečnost a spolehlivost. Díky hladkému chodu a neuvěřitelné odolnosti je nejlepší zárukou kvality ARMOR S ROYAL.

Nastavitelný design

  • Nastavení výšky zdvihu pístu
    Snadno upravte výšku ARMOR S ROYAL pomocí vysoce kvalitního zdvihu pístu.
  • Nepřetržité ležení
    S ARMOR S ROYAL nejste při sklápění židle omezeni na pevné kroky. Namísto toho, abyste se omezovali na několik možností, můžete najít přesný bod, který maximalizuje vaše pohodlí a zůstat tam.
  • 180stupňové ležení
    ARMOR S ROYAL umožňuje naklonění až o 180 stupňů. Při práci zůstaňte rovně a po skončení si lehněte na odpočinek.
  • Nastavitelný odpor proti náklonu
    Funkce naklápění ARMOR S ROYAL vám umožňuje otáčením knoflíku umístěného pod židlí upravit její chování a ovládat úroveň odporu při naklonění.
  • 4D nastavitelná loketní opěrka
    Loketní opěrky Armor S Royal, připravené tak, aby vyhovovaly vašim potřebám, vám umožňují jejich nastavení 4D



Technická specifikace
Model: Armor S Royal
Velikost: Medium
Diamantový vzor: ano
Potah: Prodyšná PVC kůže
Materiál základny: Ocel
Pokročilý mechanismus naklánění: Ne
Tvarovací pěna s vysokou hustotou: Ne
Nastavení loketních opěrek: 4D
Maximální přípustná zátěž: 120 kg

Schéma rozměrů


Obrázky jsou pouze ilustrační a skutečnost se může lišit v závislosti na konkrétním modelu


Recenze na Herní křeslo Cougar Armor S Royal Gaming

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.