Herní klávesnice Razer BlackWidow V3 Pro (Green Switch) US

Cena s DPH
6 499 Kč
Cena bez DPH: 5 371 Kč
 
 
Kód produktu: 411858
Razer

Herní klávesnice Razer BlackWidow V3 Pro (Green Switch) US [RZ03-03530100-R3M1]


První a nejikoničtější mechanická herní klávesnice na světě představuje další vývoj měnící hru. Zadejte nová bezdrátová meta s Razer BlackWidow V3 Pro - se 3 režimy připojení pro bezkonkurenční všestrannost a uspokojivý herní zážitek sestávající z nejlepších přepínačů ve své třídě a kláves plné výšky.


Tato bezdrátová mechanická herní klávesnice je vybavena nejmodernější bezdrátovou technologií pro hraní s nízkou latencí a hyperreaktivní vstupy – což umožňuje optimalizovaný datový protokol, ultrarychlá rádiová frekvence a plynulé přepínání frekvencí v nejhlučnějších prostředích nasycených daty.


3 režimy připojení, Razer™ HyperSpeed pro bezvadný bezdrátový výkon při hraní her, nebo přepněte na Bluetooth a připojte až 3 zařízení - bezproblémové přepínání mezi nimi pouze jedním přepínačem. Obsahuje odpojitelný kabel USB-C pro nabíjení během používání.


Razer BlackWidow V3 Pro (Green Switch) US

Jeho naprosto jasný design poskytuje jasnější RGB osvětlení, aby zobrazil skutečnou brilantnost toho, co dokáže Razer Chroma™ RGB – od přizpůsobení hlubokého osvětlení po větší ponoření, když dynamicky reaguje s více než 150 integrovanými hrami. Personalizujte si tuto herní klávesnici RGB s více než 16,8 miliony barev a se sadou efektů, ze kterých si můžete vybrat. Užijte si větší ponoření s dynamickými světelnými efekty, které se vyskytují při hraní na více než 150 titulech integrovaných do Chroma, jako jsou Fortnite, Apex Legends, Warframe a další.


Technická specifikace:


  • Mechanické switche klávesy Razer (green)
  • Životnost 80 milionů úderů.
  • Chroma podsvícení s 16,8 miliony barev.
  • Hybridní integrované úložiště - až 5 profilů
  • Vyhrazené ovládací prvky médií
  • Připojení: Drátové / Bezdrátové připojení 2,4 GHz / bluetooth
  • Rozložení kláves: US


Recenze na Herní klávesnice Razer BlackWidow V3 Pro (Green Switch) US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.