Herní klávesnice Logitech G213 Prodigy CZ/SK

Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 439393
Logitech

Herní klávesnice Logitech G213 Prodigy CZ/SK [920-010738]

Odolná černá herní klávesnice s CZ/SK lokalizací je vybavena RGB podsvícením LIGHTSYNC, klávesami Logitech G Mech-Dome i ovládacími prvky médií. Představuje prvotřídní prostředek pro každého pravého PC hráče, který chce ve virtuálním světě her předvádět nevídané výkony.

O produktu

    • Herní klávesnice
      Jste připraveni zlepšit vlastní schopnosti? Herní klávesnice Logitech Gaming Keyboard G2136 Prodigy poskytuje vše potřebné pro přizpůsobení nastavení, efektivnější komunikaci a snadné provádění složitých příkazů. Herní klávesnice Logitech G213 Prodigy má klávesy Logitech G Mech-Dome, které jsou speciálně vyladěny tak, aby poskytovaly vynikající hmatovou odezvu a výkon podobný mechanické klávesnici. Klávesy disponují 4mm zdvihem, ovládací silou 50g a tichým chodem. K pohodlí při hraní přispěje integrovaná opěrka dlaní i možnost nastavení sklonu do dvou poloh. 

    • RGB podsvícení LIGHTSYNC
      Černý design klávesnice oživuje RGB podsvícení LIGHTSYNC s pěti samostatnými zónami, jejichž barvu a úroveň jasu si nastavíte v obslužném programu Logitech G HUB. Pomocí barev podsvícení s možností výběru z 16,8 milionu barev a přiřazení naleznete správné klávesy i ve tmě.

    • Design
      Klávesnice je odolná vůči polití tekutinou. Je polohovatelná s integrovanou opěrkou zápěstí. Nechybí rychlé multimediální klávesy určené pro video a hudbu. Nastavte si klávesnici do ideální polohy díky možnosti sklopení nožiček do dvou různých úhlů, zmírněte nepohodlí či únavu opřením o integrovanou opěrku zápěstí.

    • Ovládání médií
      Logitech G213 Prodigy je vybavena speciálními ovládacími prvky médií, které použijete k okamžitému přehrávání, pozastavení a ztlumení hudby i videí. Také jimi jednoduše upravíte hlasitost nebo přeskočíte na další skladbu jediným stalčením.

  • Ovládání médií
    Každá klávesa klávesnice G213 Prodigy byla optimalizována pro zvýšení hmatové odezvy, poskytující tak ultrarychlou citlivou zpětnou vazbu, která s až 4x rychlejší než u běžných klávesnic. Herní matrice s funkcí anti-ghosting byla vyladěna pro optimální herní výkonnost, to znamená, že budete mít vše pod kontrolou i při souběžném stisku více herních kláves.

Klíčové parametry

  • Výkonnostně optimalizované klávesy se vstupem kombinací více kláves
  • Jasné, zářivé zony podsvícení RGB
  • Odolná proti polití (testováno s 60 ml rozlité tekutiny)
  • Dlouhá životnost
  • Integrovaná opěrka zápěstí a polohovací nožky
  • Speciální ovládací prvky pro média
  • Pro Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

 

Technická specifikace
Typ kláves: klasické, vysokoprofilové
Připojení: USB 2.0
Kompatibilita: Windows 11, Windows 8.1, Windows 8, Windows 10, Windows 7
Rozložení kláves: CZ/CZ
Numerická část: Ano
Podsvícení: Ano
Odolnost vůči postříkání: Ano
Provedení: kabelové
Délka kabelu: 1,8 m
Rozměry: 452 x 218 x 33 mm
Hmotnost: 1 kg

Produktové video


Recenze na Herní klávesnice Logitech G213 Prodigy CZ/SK

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.