Herní klávesnice ASUS TUF Gaming K1 US

Cena s DPH
1 189 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč
 
Kód produktu: 411096
ASUS

Herní klávesnice ASUS TUF Gaming K1 US [90MP01X0-BKUA00]


ASUS TUF Gaming K1 je herní klávesnice, která poskytuje nekompromisní výkon a mimořádnou odolnost. Je vybavena přepínači, které poskytují tichou hmatatelnost při každém zmáčknutí. Jsou umístěny ve 300 ml rámu odolném proti polití, který je obohacen o speciální povlak a validován pro náročné úkoly. K1 také obsahuje přizpůsobitelné osvětlení RGB a boční světelné lišty pro osobní styl, speciální knoflík hlasitosti pro rychlé a intuitivní ovládání a odnímatelnou ergonomickou opěrku zápěstí pro větší pohodlí.


Hry TUF Gaming K1 poskytují vynikající hmatovou odezvu s tlumenou akcí, která je tichá a pohodlná. Je také navržen s technologií NKRO (19-key rollover), která zajišťuje pozoruhodnou přesnost a žádné zmeškané stisky kláves.


TUF Gaming K1 má pět samostatných světelných zón a sportovní nápadné pruhy RGB na obou stranách. Každá zóna je individuálně nastavitelná z celého barevného spektra, což vám umožní osvětlit vaši sestavu v obraze. Aplikace ASUS Armory Crate poskytuje ovládání RGB nové generace, které synchronizuje osvětlení a herní profily s vaším obsahem.


Díky speciálnímu knoflíku hlasitosti v pravém horním rohu umožňuje TUF Gaming K1 rychlé a snadné ovládání vašeho herního zvuku za běhu. Můžete intuitivně dosáhnout a kroutit se, přičemž budete mít oči neustále upřené na akci.


S odnímatelnou opěrkou zápěstí a nastavitelnýma nohama, které poskytují dvě výškové polohy, je TUF Gaming K1 ergonomicky navržena pro optimální pohodlí.


Ovládejte svůj zvuk, aniž byste se museli odvracet od vaší hry. Samostatné klávesy médií umístěné vlevo nahoře umožňují snadné nastavení hlasitosti pomocí klávesnice, aniž byste zvedli ruku ze spouště na vaší myši.


ASUS Armory Crate sjednocuje ovládací prvky systému a osvětlení tak, aby vám poskytly základní nastavení na dosah ruky v jediném nástroji. Snadno vytvářejte, definujte a přizpůsobujte profily scénářů, mapové klíče, záznam makra a další. Během hry můžete dokonce sledovat hardwarové statistiky, abyste získali zábavnou analýzu dat.


TUF Gaming K1 je vybavena osmi programovatelnými klávesami s podporou záznamu makra za chodu, což usnadňuje konfiguraci klávesnice pro přizpůsobené hraní. A tři přizpůsobitelné plus jedna výchozí integrovaná paměť vám umožní vzít si klávesnici na cesty a mít svá nastavení k dispozici kdekoli.


Armoury II je softwarový ovladač, který nabízí rozsáhlé možnosti ovládání a intuitivní uživatelské rozhraní, takže můžete snadno naladit TUF Gaming K5 podle svých představ. Vytvořte profily, upravte barvy a světelné efekty, namapujte tlačítka, makra záznamů a další funkce. Můžete dokonce sledovat statistická data hardwaru během hry pro analýzu dat.


  • Hmatové herní přepínače TUF s obnovením 19 kláves pro citlivý a spolehlivý výkon
  • Dynamické světelné efekty RGB a boční lišta pro osvětlení vaší hry
  • Speciální regulátor hlasitosti pro rychlé a snadné nastavení zvuku
  • Odolný vyztužený plastový rám s odolností proti rozlití až 300 ml pro každodenní stabilitu a spolehlivost
  • Programovatelné klávesy s okamžitým nahráváním maker a integrovanou pamětí pro přizpůsobené hraní
  • Aplikace Armory Crate poskytuje rozsáhlé ovládací prvky a intuitivní rozhraní, díky kterým si můžete klávesnici přizpůsobit
  • Odnímatelná ergonomická opěrka zápěstí pro větší pohodlí
    Technická specifikace:
  • Technologie připojení: kabelová, USB 2.0
  • Podpora operačního systému: Windows 10
  • Rozměry a hmotnost: Klávesnice 451 x 155 x 36mm ( 810g) / Opěrka zápěstí: 451 x 66 x 18mm ( 95g )


Recenze na Herní klávesnice ASUS TUF Gaming K1 US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.