Herní klávesnice ASUS ROG Strix Scope NX TKL US, moonlight white

Cena s DPH
2 839 Kč
Cena bez DPH: 2 346 Kč
 
Kód produktu: 436266
ASUS
 
Chceš ušetřit 380 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 2 459 Kč

Herní klávesnice ASUS ROG Strix Scope NX TKL US, moonlight white [90MP02B6-BKUA00]


ROG Strix Scope NX TKL kabelová mechanická RGB herní klávesnice pro FPS hry s ROG NX switchy, hliníkovým rámem a Aura Sync podsvícením.

Proč koupit Herní klávesnici ROG Strix Scope NX TKL, Moonlight White?

  • Vyrobeno pro hráče FPS: Design bez numerické klávesnice nabízí více prostoru pro pohyb myší, zatímco zvětšené tlačítko L-CTRL minimalizuje náhodné mačkání jiných kláves.
  • Portabilita: Kompaktní klávesy perfektně zapadnou do batohů, zatímco odnímatelný kabel předchází poškrábání a obetí.
  • Quick-Toogle Switch: Instante přepínejte mezi funkcí a klávesami pro média.
  • Stealth key: Stiskněte tuto klávesu, abyste minimalizovali všechny aplikace a ztišili audio pro okamžité soukromí; stiskněte ji znovu a pokračujte v hraní.
  • ROG - exkluzivní herní klávesa: ROG NX Mechanical Switch, rychlá odezva s ROG - úpravou zaoblení pro skvělý pocit mačkání kláves a odezvy.
  • Odolná konstrukce: Hliníkový povrch s texturou škrábanců pro estetičnost - kombinace odolnosti se stylem.

Připravena k akci, kompaktně vyrobena

ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White je kompaktní, bezklíčová mechanická klávesnice s funkcí Xccurate Design – extra širokoúhlou klávesou Ctrl, kterou je ve vyšší relaci FPS jednodušší cítit a najít. S výběrem přepínačů ROG NX pro optimální pocit a spolehlivost, celohliníkovou horní deskou pro pevnost a styl a přizpůsobitelným osvětlením Aura RGB vám Strix Scope NX TKL Moonlight White umožňuje hrát jako profesionál a povznést se nad konkurenci.


TKL FORM FACTOR FOR FPS

ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White je vysoce výkonná mechanická herní klávesnice s malými rozměry, která uvolňuje místo na vaší pracovní desce pro širší pohyby myši – ideální pro nastavení s nižší citlivostí, která zpomalují zaměřovací kříž pro přesnost míření. Klávesnice je zakončena hliníkovou čelní deskou, která zajišťuje každodenní odolnost, a je doplněna výraznou estetikou, která dodává styl.



ROG NX MECHANICAL SWITCH

Exkluzivní mechanické přepínače ROG NX ROG nabízí rychlé ovládání a speciálně vyladěné silové křivky pro vynikající pocit a zpětnou vazbu při stisku kláves.


Red Linear & Swift: Mechanické spínače ROG NX Red poskytují 1,8 mm ovládací bod pro rychlý vstup. Počáteční stlačení síly 40 gramů (gf) pomáhá předcházet náhodným stiskům kláves a pohybuje se až 55 gf pro dokonalou zpětnou odezvu. Výsledkem je, že stisky kláves jsou okamžité a mají hladký a lineární pocit.

Brown Ultra-Tactile: Mechanické spínače ROG NX Brown mají 2 mm ovládací bod, jak upřednostňují tradiční uživatelé hnědých spínačů. Hmatová síla 58 gf v kombinaci s poměrem kliknutí 33% dává každému stisku klávesy očividnou, výraznější hmatovou odezvu.
Blue Clicky & Tactile: Mechanické spínače ROG NX Blue jsou vybaveny ovládacím bodem 2,3 mm, standardním poměrem kliknutí 16% a hmatovou silou preferovanou 65 gf, která poskytuje pevnou a vynikající zpětnou vazbu při každém stisku klávesy.

Dynamické RGB osvětlení

Užijte si zářivé RGB osvětlení s ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White. Obsahuje jednotlivě osvětlené klávesy, indikátory uzamčení a logo ROG, jakož i efekt zatmění RGB, který rozšiřuje osvětlení za klávesnici. Díky technologii Aura Sync máte k dispozici celé barevné spektrum a škálu dynamických světelných efektů, abyste vytvořili úplnou estetiku systému, která je jedinečně vaše. Osvětlení Strix Scope NX TKL Moonlight White lze také snadno synchronizovat s rozsáhlým ekosystémem Aura, takže je snadné vytvořit herní prostředí, které skutečně září.



Technická specifikace

Připojení: USB 2.0
Síla stisku: 45g; 43g; 55g
Podsvícení: RGB LED každá klávesa
Kabel: Odpojitelný 1,8 m; proplétaný USB
OS: Windows® 10
Software: Armoury Crate
Rozměry: 356 x 136.2 x 39.7 mm
Hmotmost: 880g s kabelem
Obsah balení: ROG Strix Scope NX TKL klávesnice, 1 x odpojitelný USB kabel, 1 x Stručný průvodce




Recenze na Herní klávesnice ASUS ROG Strix Scope NX TKL US, moonlight white

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.