Haylou W1 TWS, blue

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 432552
Haylou

Haylou W1 TWS, blue [HAY-931112]

Bezdrátová sluchátka patří již delší dobu k oblíbeným gadgetům. Obzvlášť tehdy, pokud se v nich kombinuje kvalita s nízkou cenou. Xiaomi přináší pod značkou Haylou další nový model v podobě Haylou W1. Ty přinášejí řadu vylepšení a mezi nejdůležitější z nich patří právě nový čip Qualcomm 3040, Bluetooth 5.2, podpora aptX adaptive a další vylepšení od firmy Knowles.

O produktu

  • Stabilní spojení díky Qualcomm
    Haylou W1 jsou poháněny čipem Qualcomm QCC3040 a Bluetooth verzí 5.2. Tento čip podporuje dvoukanálovou komunikační technologii, plynulé přepínání mezi mono a stereo režimem.
  • Knowles balanced armature driver
    Haylou ve spolupráci s firmou Knowles připravili měniče, které si zachovávají bohaté detaily vysokých tónů pro hlavní melodii a přinášejí tak pohlcující hudební zážitek. Celkově jsou vylepšeny všechny aspekty včetně nižšího zkreslení, rychlejšího přenosu zvuku, bohatších detailů a v neposlední řadě pokrývají širší spektrum zvuku. Měniče jsou vyrobeny z kovové kompozitní membrány a tak udržují jemné basy a střední tóny přesně tak, jak mají znít.
  • AptX Adaptive kodek
    Adaptivní kodek aptX dokáže automaticky upravit výkon podle různých scén, čímž přináší živější hudbu a plynulejší hraní.
  • Dlouhá výdrž
    Sluchátka májí baterie s kapacitou 32 mAh a nabíjecí box má akumulátor s kapacitou 310 mAh. Výrobce udává kombinovanou výdrž na jedno nabití až 20 hodin přehrávání hudby. Nabíjecí USB-C kabel je součástí balení.
  • Automatické spojení
    Vytažením sluchátek z pouzdra přichází k automatickému spojení s telefonem, takže se nemusíte trápit s manuálním připojením pokaždé, když budete chtít poslouchat hudbu či volat. Po jejich opětovném odložení do pouzdra, se sluchátka automaticky dobijí ze zabudovaného akumulátoru dokovací krabičky.
  • Jednoduché ovládání
    Na boční straně obou sluchátek jsou multifunkční dotykové plochy. Různé metody ovládají konkrétní funkce. Například trojí poklepání na sluchátko vyvolá funkci hlasového asistenta. Mezi podporované patří Google asistent, Siri od Applu či XiaoAI od Xiaomi. Tlačítky lze pozastavit nebo spustit skladbu, přijmout nebo odmítnout hovor a výhodou je i možnost přepínání písniček.

Technická specifikace

Obecné
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profily: SBC/AAC/aptX/aprX Adaptive/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Mikrofon: 4x s podporou cVc 8.0 a ENC
Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktivní potlačení hluku: neuvedeno
Výdrž baterie: do 20 hodin hudby/hovorů
do 200 hodin v režimu Standby
Kapacita baterie: 32 mAh každé sluchátko
310 mAh nabíjecí dock
Dotykové ovládání: ano

Obsah prodejního balení:

  • sluchátka
  • špunty do uší
  • nabíjecí kolébka
  • nabíjecí kabel
  • dokumentace


Recenze na Haylou W1 TWS, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.