Haylou MoriPods TWS, blue

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 432553
Haylou

Haylou MoriPods TWS, blue [HAY-930986]

Bezdrátová sluchátka patří již delší dobu k oblíbeným gadgetům. Obzvlášť tehdy, pokud se v nich kombinuje kvalita s nízkou cenou. Xiaomi přináší pod značkou Haylou další nový model v podobě trendových Haylou MoriPods.

Proč koupit Haylou MoriPods?

  • Stabilní spojení
    Haylou MoriPods přinášejí vlajkovou loď čipsetu Qualcomm QCC3040 as ní spojenou bezdrátovou technologii Bluetooth ve verzi 5.2. Díky tomu jsou sluchátka méně náročná na spotřebu energie a zpoždění přenosu zvuku je výrazně sníženo.
  • Ponořte se do herního světa
    Moripods jsou osazeny novou generací technologie adaptivního dynamického dekódování aptX, které obnovuje zvukové detaily, vždy udržuje kvalitu zvuku na úrovni CD pro hudbu a pro hry přináší ultra nízkou latenci .
  • Kvalitní zvuk
    Membránové reproduktory ve sluchátkách mají průměr až 12mm a jsou vyrobeny z polymerové pryskyřice. Dosahují výrazných basů v kombinaci s jasnými vysokými frekvencemi. Zabudované kodedy zajišťují vyvážený a čistý zvuk. Unikněte realitě a vychutnejte si každý úžasný detail zvuku.
  • Dlouhá výdrž
    Sluchátka mají baterii o kapacitě 35 mAh a nabíjecí box má akumulátor o kapacitě 310 mAh. Výrobce udává kombinovanou výdrž na jedno nabití až 24 hodin přehrávání hudby. Nabíjecí USB-C kabel je součástí balení.
  • Automatické spojení
    Vytažením sluchátek z pouzdra přichází k automatickému spojení s telefonem, takže se nemusíte trápit s manuálním připojením pokaždé, když budete chtít poslouchat hudbu či volat. Po jejich opětovném odložení do pouzdra, se sluchátka automaticky dobijí ze zabudovaného akumulátoru dokovací krabičky.
  • Jednoduché ovládání
    Na boční straně obou sluchátek jsou multifunkční dotykové plochy. Různé metody ovládají konkrétní funkce. Například trojí poklepání na levé sluchátko vyvolá funkci hlasového asistenta. Mezi podporované patří Google asistent, Siri od Applu či XiaoAI od Xiaomi. Tlačítky lze pozastavit nebo spustit skladbu, přijmout nebo odmítnout hovor a výhodou je i možnost přepínání písniček.

Technická specifikace

Obecné
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profily: SBC/AAC/aptX Adaptive/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Měniče: 12 mm s podporou SBC
Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktivní potlačení hluku: neuvedeno
Výdrž baterie: do 24 hodin hudby/hovorů
do 240 hodin v režimu Standby
Kapacita baterie: 35 mAh každé sluchátko
310 mAh nabíjecí dock
Dotykové ovládání: ano

Obsah prodejního balení:

  • sluchátka
  • nabíjecí kolébka
  • nabíjecí kabel
  • dokumentace


Recenze na Haylou MoriPods TWS, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.