Hasbro Family Fun Pack Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hasbro Family Fun Pack - XBOX ONE
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 348993
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 50 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

Hasbro Family Fun Pack [PS4]


Hasbro Family Fun Pack nabízí nesčetné hodiny rodinné zábavy a obohacující zážitky pro všechny věkové generace s hrami Monopoly, Boggle, Trivial Pursuit a Risk, toto vše v jednom balení!

Originální hry se na konzolích staly ještě více zábavnými a interaktivními než kdy předtím. Očekávají Vás nesčetné překvapení 3D zážitek, nové upravitelné pravidla, mise a mnohem více.

Získejte zábavu na vyšší úrovni a pobavte se s přáteli, či rodinou na vašem gauči, nebo s lidmi z celého světa online. Užijte si příjemné sociální vymoženosti jako tabulky, novinky a trofeje. Přijďte navštívit Habsbro herní kanál, získejte exkluzivní odměny a objevte nové hry. Zjistěte jaké hry hrají vaši přátelé a přidejte se k nim ve vzrušujících partiích.

  • Monopoly Plus: Vydejte se na cestu za ziskem
    Postavte vaše impérium na barevném a živém 3D městě, které je animované zábavnými pomocníky. Monopoly Plus přivádí klasickou kolekci na novou úroveň s úžasnými animacemi, upravitelnými pravidly a možností multiplayer online, kde můžete vyzvat hráčů z celého světa. Dokonce můžete tuto zábavu ovládat z vašeho smartphonu nebo tabletu.
  • Trivial Pursuit: Využijte vaše znalosti při TV show zážitku v rychlém tempu
    Trivial Pursuit nebyl nikdy tak zábavný. Moderní vzhled, vysoce interaktivní scénáře, předělané druhy otázek a mnoho dalších vzrušujících vylepšení. Hra je nyní mnohem zábavnější a zahrnuje všech díky upravitelné obtížnosti a unikátním kolům, ve kterých můžete dohnat soupeře. To vše nabízí hráčům obnovený sociální zážitek.
  • Risk: Získejte globální dominanci
    Risk Nabízí náročný a pohlcující strategický zážitek s moderním přístupem k pravidlům z roku 2010. Staňte se velitelem ozbrojených jednotek a ovládejte válku z řídícího centra na vysoké technické úrovni. Bojujte na klasických mapách s ohromujícími 3D vizuálními efekty, nasazujte tanky, letadla a vojska s pomocí od exkluzivního taktického poradce Iris. Užijte si nový, moderní vojenský vzhled a objevte pravidla, jako je například obsazení všech hlavních měst. Také můžete porážet vašich přátel online, nebo ukažte kdo je nejlepší přímo ve vašem obývacím pokoji.
  • Boggle: Připravte se vyhrát závod hledání slov
    Otestujte vaši slovní zásobu a hrajte s moderní, dynamickou a interaktivní 3D hrací plochou a soupravou kostek. Protřepejte kostky se 16 písmeny a pokuste se objevit co nejvíce ukrytých slov. Závoďte se s časem a užijte si nové zábavné způsoby hry díky mnohým vzrušujícím přizpůsobitelným pravidlům. Vyzvěte vašich přátel ve vzrušujícím boji v obývacím pokoji, nebo v boji online. Buďte vynalézaví, kreativní, ale přes všechno najděte vaše slova co nejrychleji.


  • Recenze na Hasbro Family Fun Pack

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.