Halo: Reach + Fable 3 CZ (Double Pack) XBOX 360

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 55787
Microsoft

Halo: Reach + Fable 3 CZ (Double Pack) [XBOX 360]



Balení obsahuje hry Halo: Reach a Fable 3 CZ .



Halo: Reach
Ve hře Halo: Reach, vyvinuté exkluzivně pro konzoli Xbox 360 uznávaným vývojářským studiem Bungie, zažijete osudové okamžiky, které stvořily legendu jménem "Halo". Je to příběh týmu Noble, čety hrdinských Sparťanů a jejich obrany na planetě Reach, poslední obranné linie lidstva mezi planetou Zemí a děsivými Covenantů.

Tento temnější příběh je podpořen úctyhodný masivním vizuálním prostředím. Postavy, nepřátelé a prostředí, jsou renderované v úžasných detailech zcela novým enginem, vytvořeným tak, aby Vám umožnil zažít epické srážky proti krutým Covenant.



  • Připojte se k týmu Noble - poprvé budete moci bojovat po boku čety kultovních Sparťanů, z nichž každý má stejně unikátní smrtící schopnosti jako jedinečná je jejich osobnost a výbava.
  • Intenzivní kampaň - zažijte události, které připravily půdu pro trilogii "Halo", konflikt UNSC a Covenantů na vrcholu své vojenské síly. Nové zbraně a schopnosti doplňují známý "Halo" arzenál pro největší bitvy jakých jste mohli být svědkem ve světě "Halo". Kompletně přepracovaná umělá inteligence (AI) přidává hloubku a komplexnost do každého setkání a dělá ze hry unikátní a impozantní zážitek.
  • Ohromující technické pokroky - hra Halo: Reach udělala obrovský skok vpřed díky zcela novému enginu, navrženému za účelem plně využít možnosti next-gen grafiky, zvuku, speciálních efektů, AI a animací a zároveň přináší kampaň, kooperativní multiplayer a sand-box, tak, jak to dokáže jen "Halo".
  • Dokonalý multiplayer zážitek - Halo: Reach navazuje na úspěchy svých předchůdců a stanoví nový standard pro kompetitivně hraní, přizpůsobení, rozmanitost a integraci komunity.
  • Bezkonkurenční rozsah možností - Halo: Reach rozšiřuje množství funkcí, které můžete najít v Halo 3 , včetně kooperativní kampaně pro čtyři hráče, podpory split-screen, ukládání filmů, obrázků a úplných novinek, kterými hra překvapí.



    Fable 3 CZ
    Pokračování Fable 2 , mýtické RPG pohádky inspirované legendami staré Evropy Vas postaví před náročnější rozhodování, než tomu bylo doposud. To znamená, že Vaše volby mají větší podíl na změnách, které se v království právě rozhodováním při hraní projeví.

    Jak je zvykem nejen při Fable hrách ale prakticky u všech titulech od známého vývojáře Petera Molyneuxe, můžete si zvolit jako velmi budete dobří k lidem kolem sebe, nebo právě naopak, zlí a odporní na všechno, co se na Vás jen trochu křivě podívá.


  • Recenze na Halo: Reach + Fable 3 CZ (Double Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.