Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX - PS4
Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
Kód produktu: 404185
IntiEN dabing

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX [NSW]

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX se odehrává ve světě Azure Striker Gunvolt (2014) a Azure Striker Gunvolt 2 (2016) titulů.

Od jejího počátku, Gunvolt série se proslavila mezi jejími fanoušky díky její rychlé, stylové 2D akce. Tato hra představuje rivala/anti-hrdinu Copen, který se ujme hlavní role a posune rychlost a intenzitu série na další úroveň, vše během toho jak hra je také dostupná i pro nové fanoušky. Zažijte vrchol 2D akce s Luminous Avenger iX.

  • Schopnosti, které pomohou různým hráčům! Prevasion, který dokáže kompletně zrušit zranění a Anthem, který vrátí hráčů ze smrti s ještě větší silou, jsou pouze některé z dovedností, které mohou pomoci novým hráčům zažít Luminous Avenger iX. Zkušení hráči mohou zaskórovat Kudos díky sbírání kombinačních útoků, dokud se vyhýbají zranění, vzrušující způsob jak hrát vyzývavé herní části.
  • Vylepšená aby mohla použít svůj nejnovější hardware! Váš robotí partner Lola se dokáže transformovat uprostřed mise! V tomto stavu, Lola přináší její silné písničky přímo do hry a tím napumpuje ještě více akci! Zvukové a grafické efekty jsou nejúchvatnější v historii Inti creates!
  • Složitý skórovací systém vytvořený pro sdílení! Skóre jsou zobrazeny po každé misi na výsledkové kartě. Vyšší skóre zobrazí hezčí karty, perfektní pro sdílení na sociálních médiích a právo chvástat se!




  • Recenze na Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.