Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition) - NSW
Cena s DPH
2 069 Kč
Cena bez DPH: 1 710 Kč
 
Kód produktu: 446424
IntiEN dabing

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition) [PS4]

Připravte se na vrchol 2D akce!

Zamčené střely, skákání po zdi, vznášení se, létání. Použijte každý nástroj, který máte k dispozici, na stoupání přes úrovně a rozdrťte bossy, kteří na vás čekají. Získejte „EX zbraně“ od poražených bossů a rozšiřte svůj arzenál zbraní!
Zažijte vysokorychlostní, stylovou akci jako nikdy předtím. Inti Creates představuje to nejlepší z klasické 2D akce s "Luminous Avenger iX"!

O hře

  • Antihrdina Copen
    Luminous Avenger iX se vrací k postavě jednoho hráče, tentokrát hlavní sérii antihrdiny Copena. Jeho základní hratelnost je do značné míry recyklována z jeho hratelného debutu v Azure Striker Gunvolt 2, který se skládá z použití jeho zesilovačů k létání směrem k nepřátelům, aby je označili, a následného rozpoutání bouře naváděcích výstřelů. Například Prevasion nyní spotřebuje dva bullity namísto jednoho, díky čemuž je hra o něco těžší. Změnil se i systém hodnocení, přičemž nastavení tří chvál přidávají na konci etapy spíše bodový bonus, než by ovlivnily násobitel skóre. Vyšší skóre vás také odmění barevnější a působivější koncovou kartou.
  • Pomocnice Lola
    Copena opět doprovází Lola, pomocnice A.I, která mu umožňuje používat EX zbraně k replikaci Septimy jakéhokoli adepta, kterého porazí. Stejně jako v minulých hrách, kdy počet chvály dosáhne 1000, Lola převezme svůj „režim Idol“ a přepíše scénickou hudbu vokální skladbou. Když Copenovo HP dosáhne nuly, může ho oživit „Anthem“, která také spouští druhou formu pro Lolu známou jako „Awakened Mode“, která se objevuje i během speciálních pohybů. Další verzi hymny, „Darkness Mode“, lze spustit aktivací EX Weapon „Darkness Trigger“, která zesílí ostatní Copenovy EX zbraně a poskytne mu neomezenou energii, se kterou je může použít. Je to ovšem za cenu vyčerpání Copenových HP vždy, když není uzamčen na nepřítele, což nutí hráče neustále útočit.
  • Detailnější styl hry
    Tentokrát má Copen pouze jednu dovednost: Twin Shredder, který je funkčně identický se Shred Storm z předchozí hry a funguje jako útok na čištění obrazovky, který se postupně dobíjí. Je však mnohem dynamičtější a obsahuje několik uměleckých děl. Odráží to celkově odlišný styl hry, který je výrazně okázalejší a detailnější, s prostřihovými scénami využívajícími záběry celého těla, výsledné karty jsou tím propracovanější, čím vyšší je vaše konečné skóre, a dokonce i Lola povzbuzuje hráče ve středu bitvy, když narůstá combo streak.
  • Etapy hry
    Na rozdíl od předchozích her jsou fáze v iX prezentovány v mnohem lineárnějším vzoru; místo všech sedmi etap šéfů uvedených na začátku jsou ve dvou skupinách po třech oddělených přestávkou.
  • Speciální mise
    Po dokončení poslední fáze se odemknou „speciální mise“. Těchto šest misí sestává z krátkých, těžších verzí bossů s bossy, kteří byli předěláni tak, aby byli výrazně těžší. Porazit všechny běžné speciální mise odemkne "Boss Rush".
  • Versus mise
    „Versus Missions“ představené v iX jsou fáze, které jednoduše sestávají z jednoho souboje s bossem. Chcete-li odemknout mise VS, musíte získat všechny čtyři kusy "X" na obrazovce s názvem. Toho můžete dosáhnout dokončením hlavního příběhu, přejetím všech speciálních misí a sesbíráním všech emblémů.

Limited edition obsahuje:

    • Hra Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX na PS4
    • Smaltovaný odznak Loly
    • Album se všemi skladbami hry
    • 2-stranný plakát

Trailer


Recenze na Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.