Guilty Gear XRD-Revelator- Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Guilty Gear XRD-Revelator- - PS3
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 351558
AksysEN dabing

Guilty Gear XRD-Revelator- [PS4]


Hra Guilty Gear XRD-Revelator- je posledním vydáním v dlouho běžící sérii 2D bojových her a představuje úžasné 3D vizualizace, nádherné animace, rychlé a intenzivní souboje, excelentní netplay a plně animovaný příběh.

Po objevení magie ji lidstvo začalo využívat k výrobě zbraní, čímž přispěly k zrození ultimátních biologických zbraní, které se nazývají GEAR. Zbraně GEAR se eventuálně vzbouřili proti svým tvůrcům. A tak začali výpravy, 100letá válka pro určení osudu lidstva. V daleké budoucnosti budou lidé vítězi ve světě zničeném válkou, ale stále hrozí nebezpečí od neľudí a napětí je vysoké. Právě v tomto časovém období vyhlásil Ramlethal Valentine válku celému světu a jeho obyvatelům.

Po konfrontaci s Ramlethalom a odhalení hrozivého plánu skupiny nazývané Conclave, se Sol Badguy, Ky Kiske a ostatní budou muset vypořádat s následky těchto událostí. Co se stalo s jejich přítelem Elpheltom? Kdo za vším ve skutečnosti stál? A co plánuje mysteriózní"That Man"?

  • Nové postavy:
    Obrovské množství, až 6 postav se přidává do boje ve hře Guilty Gear XRD-Revelator-, čímž se součet zvyšuje na 23 a 21 z nich je dostupných hned od začátku! Nové postavy zahrnují nové, ale i zase uvedeni tváře.
  • Úžasné 3D díla:
    S revolučním vizuálním stylem, který hře umožňuje pocit, i vzezření 2D bojové hry, zatímco dostanete všechny výhody 3D animací. Cenami ověnčená next gen stínící technika vytváří pravděpodobně dosud nejneobyčejnější hru.
  • Revoluční animace:
    Systém"Limited 3D animace" umožňuje překrásné animace, které působí jako v 2D a zároveň jsou shodné ze všech úhlů, dynamická kamera vytváří více uspokojivou akci.
  • Jednoduché, ale hluboké:
    V XRD sérií odpadá zastaralý, komplikovaný herní systém a vrací se k jednoduchému systému, který je zaměřen na hlavní pohyb série,"Roman Cancel", který odemyká nekonečné množství možností strategického hraní, což hráčům umožňuje kreativní rozšiřovat série úderů pro maximální zranění.
  • Stylish Type:
    Hráči budou mít možnost využít zjednodušené schéma ovládání nazvanou"Stylish Type", která jim umožní provádět komplikované akcie zcela jednoduše, díky čemuž si budou moci naplno užít strategie ve hře bez omezení kvůli složitým sériím vstupů.
  • Rozšířený trénink:
    Hra Guilty Gear XRD-Revelator- představuje nejvíce angažovaný tréninkový mód v bojových hrách, čímž nových hráčů učí vše od základů, až po detailní rady pro specifické souboje.
  • Příběh:
    Plně animovaný příběh je zaměřen na události, které následovaly po Ramlethal Valentinovým deklaraci války na planetu a souboje proti Conclave. Příběh je strukturovaný po epizodách jako anime série a využívá 3D vizualizace v reálném čase.
  • Rockové písně:
    Také se vrací ikonická muzika série Guilty Gear s novými remasterované písněmi od skladatele Daisuke Ishiwatari.
  • Vylepšený Netplay:
    Byly vytvořeny úpravy, které vytvářejí lepší zážitek z online soubojů. Hráči mohou vyhledávat souboje online a zatímco budou čekat na oponenty, mohou dělat jiné věci, než trávit čas v tréninkovém módu, nebo hrát v arkádovém hraní.
  • Network Lobby:
    Je nyní zvětšené 3D místo, kde se můžete pohybovat jako upravená postava a komunikovat s ostatními hráči, měnit oblečení, hledat vzrušující odměny a vyzývat soupeřů v místnosti. Až 64 hráčů v jedné místnosti.


  • Recenze na Guilty Gear XRD-Revelator-

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.