Grow: Song of the Evertree Nintendo SWITCH

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 438067
505EN dabing

Grow: Song of the Evertree [NSW]


Vypěstujte své vlastní světy a hluboké přirozené spojení se vším, co mají. Podívejte se, jak vaše činy mění svět k lepšímu, a přiveďte Evertree zpět k životu v tomto úchvatném světě s prvky životosprávy a dobrodružství.

Příběh

Jak šel čas, světy Alárie postupně zanikaly. Bujný Strom života, jehož košatá koruna byla dříve domovem pro nespočet světů, nyní připomíná spíše chřadnoucí pahýl – memento zašlého lesku a slávy časů dávno minulých. Mnozí se snažili přivést ho zpět k životu, avšak nikdo neuspěl. Ty jsi ale z jiného těsta. Slyšíš, jak si slunce prozpěvuje na obloze. Posloucháš, jak déšť svými kapkami jemně vyťukává rytmus písně života zemi na záda. Jsi poslední z alchymistů Srdce života. Vyvolené, kteří po celé generace mají jediný úkol – chránit Strom života a starat se o jeho blaho!

Svět plný možností

Objevuj unikátní svět překypující životem... svým vlastním tempem Nacházej jedinečná místa, na kterých se to jen hemží pitoreskní faunou a flórou. Vše záleží jen na tvém zkoumání a herní mechanice. Vyber si, čím chceš trávit čas. Baví tě sbírat kamínky a květiny? Rybařit a chytat brouky? Probadávat jeskyně a řešit hádanky? Nebo něco jiného? Záleží jen na tobě...

Vypěstujte své vlastní světy!

Pronikni do tajů alchymie a nauč se vyrábět semínka života. Zasaď je a vypěstuj z nich jedinečné nové světy s unikátními charakteristikami. Hýčkej je, starej se o ně a dopřávej jim všechno, co potřebují. Za odměnu pak budeš moci sledovat, jak se světy mění a jak se přímo před tvýma očima otevírají nové obzory a příležitosti. Můžeš vytvářet bujné pastviny, širé pouště, ledová království nebo třeba… ehm… asi všichni víme, že alchymie zrovna nepatří mezi exaktní vědy, takže její výsledky občas mohou být překvapivé.

Seznám se s novými lidmi a založte komunitu!

Potkávej zajímavé a jedinečné postavy, poslouchej jejich příběhy a pomoz jim zbavit se jejich trápení. Existuje celá řada způsobů, jak jim znovu vnést do života štěstí. Najdi pro ně místo, kde by mohli bydlet, dopřej jim vysněnou práci nebo jim daruj různé doplňky a dekorace.

Vybuduj město svých snů

Grow ti nabízí pestrou škálu překrásných budov a staveb, ze kterých můžeš postavit město podle svých představ. Rozmisťuj je podle libosti a upravuj podle svého nejlepšího vkusu!

Podmanivý soundtrack

Podmanivý soundtrack od Kevina Penkina, autora hudebního doprovodu k sérii her a anime příběhů.

Tajemno!

Ruiny, jeskyně, tajné oblasti... Postupuj až k srdci Stromu života a cestou objevuj jeho dávno ztracené vedení.


Recenze na Grow: Song of the Evertree

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.