Grip: Airblades vs Rollers (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Grip: Airblades vs Rollers (Ultimate Edition) - PC DVDGrip: Airblades vs Rollers (Ultimate Edition) - XBOX ONEGrip: Airblades vs Rollers (Ultimate Edition) - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 403700
WiredEN dabing

Grip: Airblades vs Rollers (Ultimate Edition) [PS4]

GRIP: Ultimate Edition je oceňována arkádová bojová závodní hra. Obsahuje prvky klasických těžko obrněných Roller bojujících se smrtícími anti-gravitačními AirBlades, zažijte intergalaktické turné, které je ještě rychleji, více devastující a plné s více vozidly a rozum převracející tratě než kdykoliv předtím, nabité s ročním obsahem na disku!

V budoucnu, smrtelné bojové závodění se přesunulo ze Země a expandovalo na různé exotické a nepřátelské planety.

Těžko obrněná vozidla nazývané Rollers bojují s anti-grav stroji Volání AirBlades, dosáhněte krkolomné Mach 1 rychlosti napříč tratěmi s pokroucenými cestami, bouřlivým terénem a adrenalinovými smyčkami.

Toto je plně popírající gravitační sílu bojové závodění. Bojujte na 32 tratích napříč mimozemskými planetami nebo si vybijte vaši vztek v arénách s týmovým Deathmatch abyste našli Ultimátního šampiona. Vyhlaďte konkurenci když vypustíte kov tavicí zbraně v jedno z 42 různých vozidlech, a využijte ve váš prospěch zničitelné prostředí abyste nejen vyhráli ale kompletně vyhladili vašich soupeřů.

Toto nejsou jen závody, toto je GRIP: Combat Racing.



Recenze na Grip: Airblades vs Rollers (Ultimate Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.