GRIME [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 435351
AkuparaEN titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

GRIME [Steam] [PC digital]


Zničte... Absorbujte... Zvětšujte se... GRIME je rychlé a nemilosrdné akčně-dobrodružné RPG, ve kterém rozdrtíte své nepřátele živými zbraněmi, které mutují formu a funkci, a poté jejich zbytky zkonzumujete černou dírou, abyste posílili svou vlastní schránku, během toho jak budete ničit svět anatomických hrůz a intrik.


Neobvyklý materiál se zhroutí sám do sebe, svět se zachvěje a stáhne se, a najednou jste vtěsnáni do existence.


Co vás čeká, je svět neznámý s hrůzami, s jakými jste se ještě nesetkali. Prozkoumejte své surrealistické prostředí, absorbujte množství nepřátel, se kterými se setkáte, a použijte proti nim své vlastní vlastnosti, díky kterým se stanete mnohem víc, než jste byli kdysi.


GRIME vám umožní hrát podle svých představ a vylepšovat jen ty vlastnosti, které se vám nejvíce hodí pro váš jedinečný styl. Uvidíte, že existuje více než jeden způsob, jak zlomit nepřítele, když se pohybujete v různých evokujících prostředích, setkáváte se s jejich obyvateli a objevujete zdroj jejich šílenství.


Vlastnosti:


  • Oko-beroucí surrealismus - Odhalte tajemná tajemství v plačících jeskyních a pouštích pokrytých tvářemi. Seznamte se s nadpozemskými postavami v odlišných civilizacích v organickém, propojeném světě - to vše vykresleno v nadpozemském 3D. Postavte se nepřítelem zrozeným ze samotného světa a spolkněte je celých.
  • Boj bránící smrti - Treste nepřátele tím, že jejich útoky odrazíte, rozdrtíte je ze země nebo dokonce ve vzduchu a absorbujete je, abyste posílili svou sílu během války s živým světem.
  • Žijící zbraně - Bezproblémově vyměňujte zbraně vyrobené z živých tvorů, které během boje mění formu, od drápů mečů po stonožkové biče.
  • Unikátní postup schopností - lovte a absorbujte mocné příšery, abyste zlepšili své schopnosti a přinesli skutečné přizpůsobení svému hernímu stylu.
  • Vyzvěte hrozivé bossy - bojujte proti tvorům, které jsou mnohdy větší než vy. Přizpůsobte se jejich strategiím, odolávejte jejich útokům a konzumujte je, abyste získali schopnosti měnící hru, které ovlivňují boj i přechod.

  • Název vydavatele: Akupara Games
  • Název vývojáře Clover Bite
  • Datum vydání: 02.08.2021
  • Pegi: 12
  • Žánr: Akční/Plošinovka
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7
    Procesor: Intel i5 3470 nebo AMD ekvivalent
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: nVidia GeForce 960 nebo AMD ekvivalent
    Pevný disk: 10 GB volného místa
    DirectX: Verze 10


    Jedná se o digitální verzi hry GRIME, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2020 Clover Bite - Team Malignant

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN titulkyDE titulkyPL titulky

Recenze na GRIME [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.