GRID Autosport (Limited Black Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA GRID Autosport (Limited Black Edition) - PS3
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 239987
CodemastersEN dabing

GRID Autosport (Limited Black Edition) [XBOX 360]

Vstupte do světa moderního moto sportu s množstvím různých disciplín a sérií, pomocí kterých si můžete vytvořit a přizpůsobit celou svou kariéru. Je to svět rozsahu, hloubky, intenzity, tlaku a samozřejmě vzrušení, které dokáží poskytnout jen závodní auta!

Závoďte po boku svého parťáka a překonávejte překážky, Uspokojujte svým výkonem týmových sponzorů v dravých závodech, kde jde o každé kolo a každou pozici. V rozsáhlé kariéře, která na vás čeká v GRID Autosport, se můžete specializovat na své oblíbené závodní disciplíny, nebo můžete jednoduše zdolat úplně všechny-zažijte agresi skupiny v Touring Cars, ustrážte si dezén pneumatik v Endurance módě, ukažte svůj stroj v Tunerských akcích a Proleťte se po ulicích v Street módě.

Každá unikátní kategorie obsahuje odlišné třídy, včetně Cat C Touring auta, hyperautá, výdržové GT auta, prototypy, jedno sedadlové auta, supermodifikované vozidla, driftové auta a množství dalších. Přeplněný obsahem nabízí GRID Autosport více, než 100 cest napříč 22 úžasnými lokacemi a nejvzrušivější a nejmodernější super výkonné vozy, které můžete sbírat,"Tunit" a vylepšovat.

Funkce v GRID Autosport byly vyvíjeny ve spolupráci s GRID komunitou, profesionálními závodníky a experty z AUTOSPORT magazínu. Díky tomu si můžete užít to nejautentičtější řízení aut, jaké kdy v sérii GRID bylo. Multiplayer je podporován službou RaceNet, díky které si můžete každý týden užít nové závody a je také obohacen o novou funkci-RaceNet Racing Clubs, díky které si můžete zazávodit online v týmech. Skupinový mód, demoliční derby a konkurenční split-screen mód-to vše je součástí obšírná kariérního módu a expanzivního jádra online hraní.

GRID Autosport nabízí největší množství obsahu v sérii a skutečně autentický motoristických zážitek, ale nezapomíná na to, co dělá GRID hru GRID hrou-vše je jen o závodech!



Limited Black Edition obsahuje navíc:

  • Bonusové stahovatelné auto Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series do hry.
  • Bonusové stahovatelné White Ravenwest Black Edition vzory pro Vaše auta do hry.
  • 20 bonusových stahovatelných Black Edition vzorů pro Vaše auta do hry.
  • 10 nových bonusových stahovatelných sponzorů do hry.





  • Recenze na GRID Autosport (Limited Black Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.