GRID 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA GRID 2 - PC CIABGRID 2 - XBOX 360
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211639
CodemastersEN dabing

GRID 2 [PS3]

Sedněte za volant, šlápněte na plyn a připravte se na parádní jízdu s novým GRID 2.

GRID 2 následuje osvědčený způsob závodění z prvního dílu-přičemž přidává funkce, které nemají žádné konkurenční závodní hry. Kariéra v GRID 2 funguje úplně jiným stylem-klade důraz na význam každého odjetých závodu. Dává jednotlivým tratím a autům"osobnost", a herním výsledkem dává schopnost měnit průběh hry. Základní myšlenkou GRID 2 je"udělat závodění zábavným a zajímavým".

Dejte si pozor na nedůsledné ježdění-naražení do zábran Vám může v lepším případě poškrábat lak, v horším pěkně rozmasíruje vaše vozidlo. GRID 2 využívá skutečnou fyziku a díky technologii TrueFeel přináší reálnou simulaci a ovládání, které je přístupné, ale zároveň výzvou, pokud ho chcete dotáhnout na pokraj dokonalosti.

GRID 2 redefinuje co dokáží závodní hry dosáhnout online. Bohatý multiplayer modul nabízí progresivní systém, který je znatelně rozdílný oproti single-player kariéře a vyzývá hráčů vyjet si svou vlastní cestu ke globální dominanci. Vysoká úroveň přizpůsobení, flexibility a konektivity jsou nastaveny tak, aby poskytly hráči ten nejrozsáhlejší a nejzajímavější herní zážitek online ve svém žánru. Hra také podporuje RaceNet-online rozšíření pro závodní hry od Codemasters.

  • Závody ožijí díky TrueFeel ovládacímu systému.
  • Změřte síly proti pokročilé umělé inteligenci v agresivních, senzačních závodech plných wow momentů.
  • výjezdů si svou vlastní cestu na vrchol nového světa motoristického sportu.
  • Rozšířená a oddělený online-kampaň přivádí multiplayerové závodní hry do zcela nové dimenze a přidává integraci RaceNet.
  • Díky Codemasters EGO Game Technology Platform enginu zažijete ohromující škody a neuvěřitelnou vizualizaci, s čím GRID 2 nastavuje nový standard pro technickou úroveň v závodních hrách.
  • Obrovský výběr aut-množství ikonických aut, které představují to nejlepší v závodním průmyslu za posledních 40 let.
  • Zajezděte si na licencovaných tratích-úžasně realizovaných městských ulicích, zda smrtících horských cestách. To vše až na třech kontinentech.



  • Recenze na GRID 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.