Gran Turismo 7 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gran Turismo 7 CZ - PS5
Cena s DPH
1 419 Kč
Cena bez DPH: 1 173 Kč
 
Kód produktu: 434943
PlayStationCZ titulkyJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetřit 290 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 129 Kč

Gran Turismo 7 CZ [PS4]


Ať už jsi závodní nebo příležitostní jezdec, sběratel, tuner, designér nebo fotograf – najdi si svou linii díky ohromující sbírce herních režimů včetně oblíbené kampaně, arkády a autoškoly.


Po vrácení legendárního režimu GT simulace nakupuj, vylaďuj, závoď a prodávej auta v sólové kampani, která tě odmění zpřístupněním nových aut a výzev. A pokud rád soupeříš s ostatními, zdokonal své schopnosti a pusť se do soutěžení v režimu Sport.


S více než 420 vozmi, které jsou od prvního dne k dispozici v Brand Central a u prodejce oježděných vozidel, zachytává Gran Turismo 7 bezkonkurenčně detailně vzhled a atmosféru klasických vozidel i nejmodernějších supersportů. Každý automobil se jinak řídí a má jedinečné chování při jízdě na více než 90 tratích v dynamických povětrnostních podmínkách, včetně klasických tratí z historie GT.


Hlavní prvky:

  • To nejlepší z Gran Turismo - Seznam se se všemi možnostmi, které ti skutečný jízdní simulátor nabízí díky novým nástrojům, které ti pomohou vylepšit tvé řidičské schopnosti.
  • Garáž snů - Sbírej stovky vozidel, věnuj se jejich tuningu, upravuj je, závoď s nimi a vytvoř si svou sbírku garáže snů.
  • Připoj se a soutěž - Připoj se k mezinárodní komunitě jezdců, a než vyrazíš na trať a střetneš se s ostatními, sdíle závodní strategie, tipy na ladění, návrhy vzhledů i fotografie.  



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Související produkty (1)


Recenze na Gran Turismo 7 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.