golem PS4

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
Kód produktu: 404074
PerpEN dabing

golem [PS4]

Navrženo od základů pro VR dává Golem vyniknout inovativnímu systému volného pohybu a intenzivnímu boji z blízka 1v1, kde vašich nepřátel můžete blokovat, útočit na ně, nebo úder pouze předstírat.

Hudbu složil držitel několika cen za hudbu, skladatel Marty O'Donnell, tvůrce soundtracku série her Halo nebo Destiny, inovativní herní design pochází od Jaimeho Griesemera, herního designéra her Halo a Destiny, plus se na vývoji podílí další tým lidí, kteří stojí za našim srdce blízkým hrám-to vše dává hře Golem rodokmen světového ohlasu a má našlápnuto stát se vlajkovou lodí PlayStation VR.

Ve hře se ujmete Twin, dítěte se srdcem dobrodruha, které bylo ale vážně zraněny při nehodě a nyní je odkázáno nehybně ležet na lůžku. Přesto má neobyčejnou schopnost vytvářet a ovládat velkých kamenných golemů a vidět svět jejich očima.

Může je používat k prozkoumávání obrovského opuštěného města, kde chodí sbírat poklady a artefakty, a zároveň postupně odhalovat něco, co je skryto pod rouškou tajemství. Spojení mezi městem a její rodinou.

Jako bonus najdete v obalu ke stažení hudební předehru ke hře s názvem "Echoes of the First Dream".



Hra vyžaduje PlayStation VR, PlayStation Movea PlayStation kameru pro PS4.

Související produkty (1)


Recenze na golem

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.