God of War: Ragnarök CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA God of War: Ragnarök CZ - PS4
Cena s DPH
1 499 Kč
Cena bez DPH: 1 239 Kč
 
Kód produktu: 411502
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 470 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 029 Kč

God of War: Ragnarök CZ [PS5]

Připravte se, přichází Ragnarök!
Vydejte se na pokračování severského dobrodružství s Kratosem a jeho synem.

O hře

      Společně se Kratos a Atreus vydávají hluboko do Devíti říší při hledání odpovědí, když se asgardské síly připravují na válku. Během cesty budou zkoumat ohromující, mýtické země, sbírat spojence z různých říší a čelit hrůzostrašným nepřátelům v podobě norských bohů a příšer.

      Jak se hrozba Ragnaröku stále více přibližuje, Kratos a Atreus si vybírají mezi bezpečností své rodiny a bezpečností říší.

Vlastnosti:
    • Nepopsaná budoucnost
      Atreus pátrá po znalostech, které by mu pomohly pochopit Lokiho proroctví a jeho roli v Ragnaröku. Kratos se musí rozhodnout, zda ho bude svazovat strach z opakování vlastních chyb nebo se od minulosti osvobodí a bude otcem, jakého Atreus potřebuje.
    • Nástroje války
      Sekera Leviathan, čepele chaosu a meč ochránce se vracejí spolu s celou řadou nových schopností pro Krata i Atrea. V boji proti bohům a monstrům z devíti světů při ochraně své rodiny budou Kratovy smrtící spartské schopnosti prověřeny jako nikdy předtím.
    • Prozkoumej rozlehlé světy
      Vydej se s Kratem a Atreem hledat odpovědi do nebezpečných a ohromujících zemí a postav se s nimi nejrůznějším nepřátelským stvořením, monstrem a severským bohem.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na God of War: Ragnarök CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.