GI Joe: Operation Blackout Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA GI Joe: Operation Blackout - PS4GI Joe: Operation Blackout - XBOX ONE
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 412272
MaximumEN dabing

GI Joe: Operation Blackout [NSW]


G.I. Joe a Cobra jsou zpátky!


G.I. Joe: Operation Blackout je klasická týmová střílečka z pohledu třetí osoby, ve které hrajete za své oblíbené postavy z týmu G.I. Joe a tým Cobra. Zažijte akci z obou stran, když pomáháte G.I. Joe obnovit pořádek a dovést Cobru k ovládnutí světa.


  • G.I. JOE VS COBRA - Hrajte s 12 svými oblíbenými postavami z obou stran včetně Snake Eyes, Duke, Roadblock, Storm Shadow, Cobra Commander, Destro a dalších v PvP pro 4 hráče v 17 epických příběhových misích kampaně. Zahrnuje dabing pro více než 20 ikonických postav v seriálu G.I. Joe vesmír.
  • COMBAT TOOLS - Bojujte za svou stranu s 18 úžasnými zbraněmi, 36 skiny zbraní, 12 skiny alternativních postav a sérií jedinečně zničujících konečných schopností.
  • LEGENDARY FRANCHISE - Převezměte kontrolu nad ikonickým G.I. Joe Persuader a Cobra H.I.S.S. tanky ve vaší bitvě na klasických místech, jako jsou USS Flagg a Cobra Headquarters.
  • CO-OP & PVP MULTIPLAYER - Hrajte kampaň s přítelem v místní kooperaci nebo soutěžte v místních hrách PvP pro 4 hráče ve 4 režimech pro více hráčů: Capture the Flag, Assault, King of The Hill a Deathmatch Arena


Recenze na GI Joe: Operation Blackout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.