Ghostbusters: The Video Game (Remastered) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ghostbusters: The Video Game (Remastered) - PS4Ghostbusters: The Video Game (Remastered) - XBOX ONE
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 401461
SolutionsEN dabing

Ghostbusters: The Video Game (Remastered) [NSW]

Milovaná a kritiky uznávaná hra Ghostbusters je zpět a předělaná na moderní konzole a PC!

Natáhněte na sebe protonový oblek a znovu se připojte ke Krotitelé duchů na dobrodružství s hlasy a podobou originální posádky během vašeho boje o záchranu New Yorku! Hra se odehrává dva roky po filmu Ghostbusters 2, hráči budou hrát v role rookieho, učně, který se snaží dostat do Ghostbusters týmu. Ghostbusters je střílečka z pohledu třetí osoby, kde hráči používají svůj protonový oblek na střílení laserových proudů na boj s duchy a následně je zachytit do zařízení.

  • Hra představuje hlasy a filmovou podobu herců Billa Murraye, Dana Aykroyd, Harolda Ramis a Ernieho Hudsona v originálním příběhu psaném originálními autory-Danem Aykroydem a Haroldem Ramis.
  • Zažijte unikátní krocení duchů a jejich chytání s vylepšovateľnými zbraněmi ve vysoce zničitelném prostředí. Otestujte odvahu týmu v bojích proti velkých bossem.
  • Přejděte unikátní dějovou linií, bojujte a chytejte duchů-jak nových tak i starých, kterých už znáte napříč celým New Yorkem.

    Tento remake přichází se 60fps, 4K podporou, texturami s vysokým rozlišením, re-renderovanými prořezy a videi s vysokým rozlišením, vylepšeným rendering vlasovým, lepšími stíny a antialiasing!


  • Recenze na Ghostbusters: The Video Game (Remastered)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.