Ghostbusters: Spirits Unleashed Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ghostbusters: Spirits Unleashed - PS5Ghostbusters: Spirits Unleashed - Xbox Series X|S
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 450272
NighthawkEN dabing

Ghostbusters: Spirits Unleashed [PS4]

Lov nebo strašení! Volba je jen na vás v asymetrické hře od IllFonic, Ghostbusters: Spirits Unleashed. Hrajte až se čtyřmi přáteli nebo sólo. Vzhled a dojem vám přinesou pohlcující zážitek z vesmíru, který umožní zahrát si své fantazie o bitvě duchů. Ať už se jedná o lov nebo strašení, hra se dá snadno naučit a je zábavné ji zvládnout!

O hře

Hrajte za Krotitele duchů nebo za Duchy
Krotitelé duchů disponují čtyřmi protonovými balíčky a pokoušejí chytit Ducha strašícího na jedinečných místech v bitvách pro více hráčů (online nebo offline). Jak hráči postupují, odemykají nový design a vylepšení pro Krotitele duchů i Duchů. Vzhled a dojem poskytne fanouškům pohlcující zážitek a umožní jim rozehrát své fantazie o lovení duchů.
Získejte protonové zbraně a upravujte své postavy
Ghostbusters: Spirits Unleashed má veškeré ikonické vybavení a vychytávky, od protonových zbraní po PKE metry a pasti na duchy, které jsou fanouškům známé. Duchové mají ve svém arzenálu několik schopností, jako je držení předmětů, samozřejmě hubnutí a další, díky nimž je strašení na všech různých místech hračkou. Kromě toho mnozí poznají Požární zbrojnici a Rayovu okultní knihu, které fungují jako centrum hry. Tady si hráči mohou vybírat mise, upravovat své postavy, trénovat odpalování svých protonových balíčků a prozkoumat vše, co se mohou naučit.
Hrajte pomocí cross-play s přáteli
Ve skutečné podobě k minulým titulům IllFonic je tento titul 4v1, kde hráči budou hrát buď jako součást týmu nových Krotitelů duchů, nebo jako jedineční Duchové. Užijte si hru sólo nebo až se čtyřmi hráči na všech platformách prostřednictvím cross-play. Zahrnuje online a offline režim pro jednoho hráče dostupný ve formě hry s pomocí umělé inteligence.

Trailer


Recenze na Ghostbusters: Spirits Unleashed

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.