Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ + Sackboy: A Big Adventure CZ PS5

Cena s DPH
3 439 Kč
Cena bez DPH: 2 842 Kč
 
Kód produktu: 436559
PlayStationCZ titulky

Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ + Sackboy: A Big Adventure CZ [PS5]


Ghost of Tsushima (Director's Cut) CS


Vydejte se za hranice válečného pole a zažijte život ve feudálním Japonsku, než kdykoli předtím. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širokou krajinou a rozsáhlým územím, setkávat propracované postavy, objevovat starodávné památky a odkrývat skrytou krásu Tsushimy.


Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozsáhlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyní až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, které budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.


Jin byl vychován a vycvičen způsoby samurajů. Když Mongolové lehce porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli dostupnými prostředky?


Ve své honbě za znovuzískáním Tsushimi musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem bojovníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu.


Mongolští nepřátelé jsou v boji i se svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte navrch tím, že si osvojíte Jinovy ??schopnosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Tsushimy.


Se svou katanou vyzvěte vaše protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který vás vtáhne do akce. Mistrně si osvojte váš luk a se smrtící přesností eliminujte vzdálená nebezpečí. Zdokonalte vaši stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientujte a přepadněte nepřipravené nepřátele.


Přizpůsobivá země a organický přístup k boji činí z Tsushimy dokonalé hřiště, kde můžete kombinovat schopnosti, zbraně a taktiku, a najít pro váš hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím Jinově příběhu stanou vašimi nejlepšími zbraněmi.


Hra se inspiruje klasickými příběhy o hrdinských samurajích, kteří obětovali všechno a postavili se zdánlivě nepřekonatelné přesile. V krásné a boha zdobené krajině se stante legendou, Ghostem.


K předobjednávce Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ dostanete také dárky v podobě Ghost of Tsushima digitální mini soundtrack se 2 novými bonusovými skladbami a Ghost of Tsushima 11 artwork obrázků.

 


Specifické výhody PS5 verze:

  • Dynamické 4K rozlišení s 60fps: vyzkoušej Ghost of Tsushima jako nikdy předtím s novým 4K rozlišením a vylepšeným snímkováním (nutnost mít kompatibilní 4K TV nebo monitor).
  • Rychlé nahrávání: využij téměř okamžitého načtení, které umožňuje ultra rychlé SSD konzole PlayStation®5
  • Japonská synchronizace rtů autentičtější zážitek nabídne japonská synchronizace rtů u japonského dabingu, která je možná díky PS5 schopnosti renderovat Cinematic filmy v reálném čase.
  • Haptická odezva dokonale ovládejte svůj meč pomocí pohlcující funkce Haptic DualSense.
  • Adaptivní spouště vylepší svou přesnost při střelbě z luku díky odporu adaptivních spouště DualSense ovladače.
  • 3D Audio zvýš své povědomí o nebezpečí kolem sebe pomocí prostorového 3D ozvučení při použití stereo sluchátek (analogová nebo USB).
  • Pokračuj v již započaté cestě pokud vlastníš PS4 verzi hry Ghost of Tsushima, tak si jednoduše přenes své uložené pozice do PS5 verze a pokračuj ve svém dobrodružství.
    Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ obsahuje:
  • Plnou verzi hry.
  • Iki Island expansion.
  • Kooperativní online režim Legends.
  • Digitální mini artbook od Dark Horse.
  • Komentář režiséra.
  • One Technique Point.
  • Charm of Hachiman's Favour.
  • Hero of Tsushima Skin Set.


    Sackboy: A Big Adventure CS
    Při prozkoumávání charakteristických ručně vytvořených prostředí za pomoci opravdu pohlcujících a expresivních ovládacích prvků postavte napínavým a nepředvídatelným výzvám.
    Nebezpečné plošinové dobrodružství
    Zjišťujte na každém kroku jak využijete skvělou a rozmanitou Sackboyovu výbavu, abyste mohli čelit obrovské škále napínavých výzev, divokým nepřátelům a dalším nepříjemným překvapením.
    Znovu zabalené, znovu sešité, znovu zavřené
    Sackboy se vrací ve velkém a je připraven podnikat nové kroky a je vybaven novými schopnostmi, které změní pravidla hry. To vše v úžasné inspirativní a vyloženě zábavné 3D adventuře. V novém, ale stále známém světě.


Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ + Sackboy: A Big Adventure CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.